Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

«Καθάρισε» και περιμένει!!

«Καθάρισε» και περιμένει
Έβγαλε την υποχρέωση κόντρα στην Ντεν Χάαγκ η Τβέντε και περιμένει… Οι πρωτοπόροι επικράτησαν με 2-0 της ομάδας της Χάγης στην έδρα τους, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Eredivisie και βρέθηκαν προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας, ένα βαθμό περισσότερο από την Αϊντχόφεν, που αγωνίζεται αργότερα στο μεγάλο ντέρμπι με τον Αγιαξ και στην ομάδα του Στιβ Μακ Λάρεν ελπίζουν σε «στραβοπάτημα» των πρωταθλητών Ευρώπης του 1988 για να παραμείνουν αυτοί πρώτοι. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ για την έξοδο στην Ευρώπη.

Το ίδιο έκανε και η Φέγενορντ. Οι πρωταθλητές Ευρώπης του 1970 νίκησαν σχετικά εύκολα τη Βαάλβαϊκ στο «Ντε Κάιπ» και παρέμειναν προσωρινά στην πρώτη τετράδα, ελπίζοντας ουσιαστικά να χάσει βαθμούς ο «Αίαντας», ώστε να κρατήσουν τουλάχιστον την τελευταία προνομιούχο θέση για το Europa league και, αναλόγως του αποτελέσματος στο «Άμστερνταμ Αρίνα», να ελπίζουν και για τον τίτλο στη συνέχεια. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν δυο βαθμούς μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ για τη συμμετοχή στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Εξακολουθεί να ελπίζει για την παραμονή στην κατηγορία η Βίλεμ που επικράτησε με 3-1 της Χέρενφεν στο Τίλμπουργκ, «έπιασε» τη Ρόντα στην προτελευταία θέση και «έκοψε» από τις «καρδούλες» προσωρινά τον δρόμο για τα πλέι οφ.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: