Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Κουφός: «Είχα δώσει εντολή για φάουλ»

Κουφός: «Είχα δώσει εντολή για φάουλ»
Απογοητευμένος από την ήττα του ΑΓΟΡ εμφανίστηκε ο Στέργιος Κουφός στη συνέντευξη Τύπου.

Ο προπονητής του Ρεθύμνου δήλωσε πως είχε δώσει εντολή για να γίνει φάουλ πάνω στον Παπαδόπουλο στα τελευταία δευτερόλεπτα της κανονικής διάρκειας, κάτι που δεν έγινε τελικά από τους παίκτες του.

«Χαίρομαι γιατί νομίζω ότι προσφέραμε κι εμείς ένα όμορφο θέαμα για να χαρεί ο κόσμος και χαίρομαι που το ματς ήταν τηλεοπτικό. Αν μια ομάδα σαν το Ρέθυμνο φτάσει να έχει αυτήν την πολύ μεγάλη ευκαιρία να κερδίσει τον ΠΑΟΚ στο σπίτι του και να πετύχει μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία του, είναι πολύ καλό. Ενώ για 39:45 έχεις ακολουθήσει τις εντολές στο 1000%, είσαι τουλάχιστον ηλίθιος να μην το κάνεις στα τελευταία δευτερόλεπτα» ξέσπασε ο Στέργιος Κουφός και συνέχισε:

«Είχαμε πει να κάνουμε φάουλ στον Παπαδόπουλο αν ακουμπήσει η μπάλα εκεί αλλά δεν το κάναμε. Το είδα και μπροστά στα μάτια μου και δεν ήταν εύκολο. Αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις είναι οι παίκτες. Αυτοί το διάλεξαν και γι' αυτό και το μπάσκετ είναι μοναδικό άθλημα. Σήμερα μπορεί να είμαστε εμείς οι χαμένοι αλλά αισθάνομαι ότι πρέπει να πω ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου παρά τα λάθη των τελευταίων 15'' που δεν κάναμε φάουλ. Ήταν ξεκάθαρη η εντολή. Μπράβο τους όμως, γιατί για ένα ακόμα ματς ακολούθησαν τα πλάνα μας σε μεγάλο βαθμό».

Τέλος δεν παρέλειψε να μιλήσει με κολακευτικά λόγια για τον Σούλη Μαρκόπουλο:

«Μπράβο στον κόουτς και στον ΠΑΟΚ, το εννοώ. Σ' αυτήν την ομάδα το στίγμα του προπονητή φαίνεται 100%, είναι στιβαρή, ανταγωνιστική, κάνει περήφανους τους οπαδούς της και τους ανθρώπους της. Εμείς προχωράμε έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς με τον Ολυμπιακό, σκύβουμε το κεφάλι και πάμε για δουλειά ακόμα μίας εβδομάδας».

Ο πρωτοεμφανιζόμενος με την φανέλα του ΑΓΟΡ, Πάρις Χορν από την πλευρά του ανέφερε:

«Ήταν ένα καταπληκτικό ματς και οι δύο ομάδες πάλεψαν για τη νίκη. Συγχαρητήρια στον Ντόνι ΜακΓκραθ πήρε μεγάλα σουτ και τα έβαλε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: