Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Χωρίς Μπέιλ και Ντόουσον με Παναθηναϊκό!!

Χωρίς Μπέιλ και Ντόουσον με Παναθηναϊκό!
Ευχάριστα νέα προέκυψαν για τον Παναθηναϊκό μετά τη νίκη (3-0) της Τότεναμ επί της Φούλαμ στη 15η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ!

Ο Αντρέ Βίλας – Μπόας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Γκάρεθ Μπέιλ και Μάικλ Ντόουσον για την αναμέτρηση της Πέμπτης, στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», στην τελευταία και κρίσιμη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ!

Τόσο τα «σπιρούνια», όσο και το «τριφύλλι» θέλουν να εξασφαλίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, με τους «πράσινους» να χαμογελούν, ακούγοντας τον Πορτογάλο τεχνικό της αγγλικής ομάδας να μιλάει για τους τραυματισμούς των δύο ποδοσφαιριστών.

Πιο συγκεκριμένα, τόσο το μεγάλο αστέρι της Τότεναμ, Γκάρεθ Μπέιλ, όσο και ο σκόρερ του τέρματος των «σπιρουνιών» στο ΟΑΚΑ, Μάικλ Ντόουσον, θα χάσουν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», την προσεχή Πέμπτη.

Πρόκειται για μυϊκά προβλήματα, που όπως ανέφερε ο Αντρέ Βίλας – Μπόας λίγο μετά την αναμέτρηση του «Craven Cottage», θέτει τους παίκτες εκτός ομάδας για μια με δύο εβδομάδες.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: