Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Το αντίο που αρμόζει στον Μπέκαμ!! (video)

Το αντίο που αρμόζει στον Μπέκαμ (video)
Ο επίλογος του Ντέιβιντ Μπέκαμ στο MLS, μετά από έξι χρόνια γράφτηκε και τυπικά.

Οι Λος Άντζελες Γκάλαξι στέφθηκαν πρωταθλητές για το 2012 καθώς επικράτησαν 3-1 του Χιούστον και δεν θα μπορούσε το «αντίο» του μεγάλου Μπεκς να μην συνοδευτεί από ένα τίτλο. Γιατί αυτό αρμόζει σε σπουδαίους ποδοσφαιριστές.

Η τελευταία παράσταση του Άγγλου σταρ στα γήπεδα της Αμερικής είναι γεγονός. Ο Μπέκαμ είχε ανακοινώσει πως ο τελικός του πρωταθλήματος θα είναι το «κύκνειο άσμα» του, καθώς θέλει να αγωνιστεί σε κάποιο άλλο σύλλογο.

Και οι συμπαίκτες του δεν του χάλασαν χατίρι. Αν και το Χιούστον προηγήθηκε 1-0 στο 44’ με τον Καρ, στην επανάληψη τα πάντα άλλαξαν. Στο 60’ ο Γκονζάλες ισοφάρισε σε 1-1, ενώ πέντε λεπτά αργότερα, ο αρχηγός Ντόνοβαν με εκτέλεση πέναλτι έδωσε προβάδισμα. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο τελευταίο λεπτό ο Ρόμπι Κιν και πάλι με πέναλτι.

Έτσι η ομάδα του Λος Άντζελες έκανε το repeat στο πρωτάθλημα και ο Μπέκαμ αποχωρεί από την «πόλη των αγγέλων» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Φυσικά, o Άγγλος αντικαταστάθηκε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, με τους 31.000 θεατές που βρέθηκαν στο «Home Depot Center» να χαρίζουν το standing ovation που του αναλογεί, ως ενθύμιο για το αντίο του…






πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: