Με τη διαιτησία τα είχε ο Δημήτρης Σούνας μετά το τέλος τους αγώνα με τον Ατρόμητο, υποστηρίζοντας πως ο Άρης αδικήθηκε σε ακόμα ένα παιχνίδι του.
Ο νεαρός άσος των «κιτρίνων» δήλωσε στην κάμερα της Nova πως οι πάντες είναι εναντίον της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στο πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Άρη.
«Όπως όλοι είδατε, αδικηθήκαμε και σε αυτό το ματς. Δεν ζητάμε τίποτα παραπάνω από το 50-50%! Είναι όλοι εναντίον μας, οι πάντες και δεν ξέρουμε τον λόγο. Ήταν η ευκαιρία μας να πάρουμε την ψυχολογία μας πάνω, αλλά και εξαιτίας της διαιτησίας την χάσαμε και αυτή», είπε αρχικά ο Σούνας και πρόσθεσε σχετικά με το ότι σκόραρε για πρώτη φορά με τα κίτρινα:
«Πέτυχα το πρώτο μου γκολ, αλλά η ομάδα δεν πήρε τους βαθμούς που άξιζε. Κοιτάμε μπροστά για να πάρουμε το ματς με την Τρίπολη καθώς βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση».
Όσο για το γεγονός πως ο Άρης δεν ήταν καλός στο δεύτερο μέρος: «Η αλήθεια είναι ότι μπήκαμε από το ξεκίνημα του παιχνιδιού αποφασισμένοι, ενωμένοι, σαν μια οικογένεια για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Στο δεύτερο μέρος ίσως χαλαρώσαμε επειδή ο αντίπαλος έπαιζε με ένα παίκτη λιγότερο και ενδεχομένως να το πληρώσαμε. Πάντως για ακόμη μία φορά τονίζω πως η νίκη δεν ήρθε εξαιτίας σοβαρού διαιτητικού λάθους».