Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Κάρολ: «Δεν υπολόγισα την πορεία της μπάλας»

Κάρολ: «Δεν υπολόγισα την πορεία της μπάλας»
Στο δικό του λάθος που έφερε το γκολ του Πλατανιά, στάθηκε ο Ρόι Κάρολ στις δηλώσεις του μετά την νίκη του Ολυμπιακού με σκορ 2-1. «Έσκασε μπροστά μου η μπάλα και δεν υπολόγισα καλά την πορεία της», τόνισε χαρακτηριστικά ο γκολκίπερ των Πειραιωτών.

«Πράγματι έκανα λάθος και έγινε το σκορ 2-1 και μας έκανε περισσότερο νευρικούς από ότι θα έπρεπε. Επιτεθήκαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο και δημιουργήσαμε πολλές φάσεις για γκολ, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Η αλήθεια ότι το γκολ που δεχθήκαμε πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου από δικό μου λάθος ήταν μια απογοήτευση για όλους μας, αλλά ευτυχώς νικήσαμε. Θέλουμε να ευχαριστούμε τους οπαδούς που έρχονται πάντα και μας υποστηρίζουν», είπε αρχικά ο Κάρολ και πρόσθεσε αναφορικά με το ματς με την Άρσεναλ που έρχεται για το Τσάμπιονς Λιγκ, τονίζοντας: «Έχουμε ένα σημαντικό ματς απέναντι στην Άρσεναλ και θέλουμε να το κερδίσουμε για να κλείσουμε καλά την διοργάνωση. Θα δώσουμε το 100% για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας».

Για το αν είναι δύσκολη δουλειά να είσαι γκολκίπερ, πρόσθεσε: «Κάνω 17 χρόνια αυτή την δουλειά και την αγαπάω. Γίνονται λάθη, όπως αυτό σήμερα, όμως πρέπει να τα ξεχνάμε και να συνεχίζουμε. Η ομάδα προχωράει ενωμένη στα επόμενα παιχνίδια»

Δεν υπάρχουν σχόλια: