Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Αναστασιάδης: «Καλύτερος ο ΟΣΦΠ από την Άρσεναλ»

Αναστασιάδης: «Καλύτερος ο ΟΣΦΠ από την Άρσεναλ»
Σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα νικήσει την Άρσεναλ, την ερχόμενη Τρίτη, εμφανίστηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά την ήττα (2-1) του Πλατανιά.

Ο Έλληνας τεχνικός θεωρεί πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καλύτερη ομάδα από τους «κανονιέρηδες», ενώ όσον αφορά το ματς τόνισε πως τα δύο γκολ που δέχθηκαν οι Κρητικοί ήταν «δώρα».

«Ο Ολυμπιακός νίκησε δίκαια. Εμείς κάναμε δύο δώρα, τα δύο πρώτα γκολ. Ούτε οι ερασιτεχνικές ομάδες δεν τα δέχονται αυτά. Στο τέλος γίναμε λίγο απειλητικοί, ρισκάραμε, γιατί δεν είχαμε άλλη επιλογή. Θέλαμε να διεκδικήσουμε κάθε ελπίδα που είχαμε στο παιχνίδι, όσο αυτό έμενε στο 2-1. Βγάλαμε κάποια θετικά συμπεράσματα, αλλά και αρνητικά. Είμαι δέκα μέρες στην ομάδα και ακόμα τη μαθαίνω. Θεωρώ πως αυτό ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ», τόνισε αρχικά ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Για την αλλαγή του Δέντσα: «Τον έβγαλα για να τον προστατέψω και γιατί δεν ήταν σε καλή μέρα. Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό την Τρίτη. Πιστεύω πως θα πάρει τη νίκη επειδή έχει καλύτερη ομάδα από την Άρσεναλ. Όσο για εμάς θα συνεχίσουμε και θα δούμε τι στόχους έχουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: