Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Ένας αλλά… Γλύκος!!

Ένας αλλά… Γλύκος
Η Βέροια έχασε ευκαιρίες, έχασε πέναλτι με τον Καλτσά, όμως ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 36’ και είχε τον Γλύκο σε πολύ καλή μέρα έφυγε με το 0-0 και τον ένα πόντο στο σακούλι από την Ημαθία και συνεχίζει να βρίσκεται στη δεύτερη θέση της Σούπερ Λίγκας.

Έναν βαθμό πάνω από τους Αρκάδες, η ομάδα του Γιώργου Δώνη. Μέτριος ο ρυθμός σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, ο οποίος δυσκόλευε κάθε προσπάθεια των παικτών, με την Βέροια να πατάει πιο σταθερά και να φτάνει πιο κοντά στη νίκη.



Αλλιώς τα περίμεναν και αλλιώς τους ήρθαν. Βέροια και ΠΑΟΚ μπήκαν να παίξουν σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, με πολλές λακούβες νερό και το έργο τους μόνο εύκολο δεν ήταν. Τα λάθη, διαδέχονταν το ένα το άλλο και ο εκνευρισμός ήταν έντονος. Παρόλα αυτά φάσεις μπροστά από τις δύο υπήρξαν με τον ΠΑΟΚ να κάνει δύο αρκετά νωρίς και στην συνέχεια να χαμηλώνει την απόδοσή του.

Από εκεί και πέρα, η κάμερα της Βέροιας βρήκε ρυθμό και άρχισε να… χορεύει στη βροχή. Αφού έχασε αρκετές ευκαιρίες με τους Καλί, Ορέστες και Ολαϊτάν, ήρθε το πέναλτι του Καλτσά, το οποίο συνοδεύτηκε με κόκκινη στον Βιβιάν, να δώσει την μεγάλη ευκαιρία στην ομάδα του Καλαϊτζίδη. Ο Καλτσάς, όμως, φρόντισε να την σπαταλήσει και με μια κακή εκτέλεση (του έβαλε τις φωνές ο Καφές, αμέσως μετά) με εξωτερικό φάλτσο… κράτησε το μηδέν για τον ΠΑΟΚ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με πολύ κακό ρυθμό. Ο ΠΑΟΚ με δέκα παίκτες είχε στο μυαλό του να είναι πάντα εντάξει στις αμυντικές του υποχρεώσεις και από εκεί και πέρα να κοιτάξει και την επίθεση. Σε αυτό το πλαίσιο κινήθηκε και η αλλαγή του Δώνη με τον Σταφυλίδη στη θέση του Ρομπέρ. Σε μεγάλο βαθμό τα κατάφερε, όμως επιθετικά δεν μπορούσε να απειλήσει.

Τα υπόλοιπα λεπτά περνούσαν χωρίς να φέρουν κάτι για τον ΠΑΟΚ, αλλά και για την Βέροια, η οποία αν και με παίκτη παραπάνω έδειξε να συμβιβάζεται με τον βαθμό της ισοπαλίας. Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης βρήκε την ομάδα της Ημαθίας και τον ΠΑΟΚ να μένουν στο 0-0 και να παίρνουν από έναν πόντο. Οι Θεσσαλονικείς διατηρήθηκαν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και την Βέροια να συνεχίσει την μάχη της για παραμονή στην Σούπερ Λίγκα.






Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Γεωργιάδης, Ορέστες, Αμαραντίδης, Καλί, Καλογέρης, Καφές, Ολαϊτάν, Καλτσάς (68’ Πέρεθ), Μπαργκάν (87’ Μπελόν), Ιωάννου (58’ Κόστλι).

Στον πάγκο: Καντιμοίρης, Μπάρμπας, Παυλίδης, Γεωργέας.

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Γλύκος, Κωνσταντινίδης (63’ Έτο), Κουμαλό, Βιβιάν, Λίνο, Λάζαρ, Κάτσε, Ρομπέρ (46’ Σταφυλίδης), Φωτάκης, Σαλπιγγίδης (77’ Γιάννου), Αθανασιάδης.

Στον πάγκο: Γιακουμής, Πέλκας, Ιντζίδης, Κίτσιου.

Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά)
Βοηθοί: Φαντόπουλος (Πειραιά), Ελευθερίου (Αθηνών)
Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Βέροιας



πηγή: sport-fm.gr
 



Δεν υπάρχουν σχόλια: