Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Υπάρχει διάθεση για συνεργασία!!

Υπάρχει διάθεση για συνεργασία
Εντός της ημέρας θα κριθεί η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Άρη από τον Λούκας Αλκαράθ. Η ένταση που επικρατούσε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο και η κούραση του Ισπανού προπονητή δεν επέτρεψαν να ολοκληρωθούν οι τελικές διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο 46χρονος τεχνικός έφτασε χθες το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από πολύωρο ταξίδι από την Ισπανία (καθυστερήσεις στις πτήσεις και αλλαγές αεροπλάνων) και παρακολούθησε τις προσπάθειες των «κίτρινων».

Θεωρείται δεδομένη η επιθυμία των δύο πλευρών να συνεργαστούν και φαίνεται ότι θα ξεπεραστεί η μικρή διαφορά που έχει παρατηρηθεί στο οικονομικό κομμάτι. Κάτι ανάλογο ισχύει για το αίτημα του Αλκαράθ να έρθει μαζί του ένας συμπατριώτης του ως βοηθός.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει ενημερωθεί για την κατάσταση και τα προβλήματα που επικρατούν στον Άρη και απάντησε πως γνωρίζει την ομάδα, αφού έχει παρακολουθήσει αρκετά από τα παιχνίδια που έχει δώσει τη φετινή σεζόν.

Μάλιστα, καθ’ όλη τη διάρκεια του χθεσινού ματς ο 46χρονος κόουτς κρατούσε σημείωσες για την ομαδική λειτουργία και την ατομική απόδοση των ποδοσφαιριστών.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: