Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Έχει βρει το… κόλπο!!

Έχει βρει το… κόλπο
Από την αρχή του πρωταθλήματος ο Λεβαδειακός έδειχνε ότι ήταν μία καλή ομάδα, η οποία, όμως, δεν ήταν καθόλου αποτελεσματική.

Πλέον, όμως, οι Βοιωτοί δείχνουν ότι έχουν βρει το… κόλπο, καθώς μετά και την εντός έδρας νίκη τους 2-0 επί της Κέρκυρας για την 13η αγωνιστική, έφτασαν τις τέσσερις συνεχόμενες στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και πήραν δίκαια τους τρεις βαθμούς.

Οι Φαίακες περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο και έφυγαν ηττημένοι.

Ο Λεβαδειακός έχει μπει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές σε τροχιά ανόδου και δείχνει ότι πλέον έχει βρει τον τρόπο για να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Οι Βοιωτοί στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα ήταν ανώτεροι και ήταν η μόνη ομάδα που είχε διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο, με το 2-0 να αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα.

Στον αντίποδα η Κέρκυρα περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και όταν το παιχνίδι «στράβωσε», με το γκολ που δέχτηκε στο 53’ και την αποβολή του Αγρίτη στο 56’, έδειξε ανήμπορη να αντιδράσει.



Σε ένα πολύ κακό ποιοτικά πρώτο ημίχρονο, ο Λεβαδειακός ήταν η ομάδα που προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο, με την Κέρκυρα να περιμένει μόνιμα πίσω από την σέντρα και να… ελπίζει σε μία αντεπίθεση. Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες, ενώ έπαιζαν τους Φαίακες στο μισό γήπεδο σε όλο σχεδόν το πρώτο μέρος. Μεγαλύτερη στιγμή για τον Λεβαδειακό το σουτ του Ναπολεόνι στο 32’, όταν βρέθηκε μέσα στην περιοχή, αλλά από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να κάνει το 1-0.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και πίεσαν για να ανοίξουν το σκορ. Οι προσπάθειές τους καρποφόρησαν στο 53’, όταν ο Ζησόπουλος πήρε την πάσα από τον Ακόστα και προ κενής εστίας δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0. Τρία λεπτά μετά την επίτευξη του γκολ η Κέρκυρα έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς ο Αγρίτης πήρε κόκκινη κάρτα για χτύπημα στον Μεντί. Ο Λεβαδειακός με την ψυχολογία υπέρ του, αλλά και το αριθμητικό πλεονέκτημα, πίεσε ακόμη περισσότερο την Κέρκυρα και το 2-0 έδειχνε να είναι θέμα χρόνο. Στο 72’ ο Κόρμπος μετά από κόρνερ του Ακόστα έπιασε την κεφαλιά αμαρκάριστος μέσα στη μικρή περιοχή και διπλασίασε τα τέρματα για τους Βοιωτούς. Κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε με την ομάδα της Λιβαδειάς να φτάνει σε μία πολύ μεγάλη νίκη.





Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Μεντί (65’ Νικολακάκης), Ακόστα, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Ροτζέιρο (82’ Ρομέου), Πόι, Ζησόπουλος, Λισγάρας, Ναπολεόνι (77’ Μίλιεβιτς)

Στον πάγκο: Κασμερίδης, Μαχαίρας, Γεωργίου, Μπουντόπουλος

Κέρκυρα (Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Πετρούσης, Βενέτης, Ηλιάδης, Μπάρκογλου (85’ Σιμώσης), Αγρίτης, Γιάντσης (73’ Βασιλόγιαννης), Κοντοδήμος, Γκούμας (66’ Τσοκάνης), Ζουμπουλάκης

Στον πάγκο: Στρατηλάτης, Λεόν, Κρητικός, Τσουμάνης



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: