Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

«Βοηθήστε, διαλυόμαστε»

«Βοηθήστε, διαλυόμαστε»
Ο Ηρακλής μπορεί να κατάφερε να νικήσει τον Μίλωνα και να σημείωσε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ των ανδρών, όμως αυτό δεν έλυσε με μιάς τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο «γηραιός» από την αρχή της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Έτσι, από κοινού, ΤΑΑ, προπονητικό επιτελείο και παίκτες εξέδωσαν ανακοίνωση το Σάββατο, στην οποία ζητούν από την ΕΣΑΠ να συνδράμει στη σωτηρία της ομάδας και να μη διαλυθεί, ενώ προτρέπουν τους φίλους του συλλόγου να βοηθήσουν όλοι, ώστε να συνεχίσει η ομάδα με τους τόσους τίτλους και τις ευρωπαϊκές επιτυχίες.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ομάδα των τίτλων, η ομάδα που έφερε στον σύλλογο πρωταθλήματα, κύπελλα, συμμετοχές στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση βόλεϊ, έχει φτάσει στα όρια της αντοχής της. Εμείς οι παίκτες και ο προπονητής μας, μαζί με τη διοίκηση του συλλόγου, κάνουμε ένα κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας που αγαπάει αυτό το τμήμα και θέλει να το βλέπει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Volleyleague.

Εμείς μέχρι τώρα, παρά το γεγονός πως η ομάδα δημιουργήθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, με όλες τις ελλείψεις και τα λάθη, προσπαθούμε για το καλύτερο εντός του παρκέ. Τα προβλήματα, όμως, είναι πολλά και οι άνθρωποι που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν αυτή τη δύσκολη κατάσταση δεν μπορούν να εμπαίζονται από παράγοντες εκτός Ηρακλή (διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, κυρίως), προκειμένου να διασφαλίσουν τα χρήματα των συμφωνιών που έγιναν το καλοκαίρι.

Η μόνη δύναμη αυτή τη στιγμή που μπορεί να δώσει λύση στη δεινή οικονομική κατάσταση του τμήματος είσαστε εσείς. Οι αγνοί και πιστοί φίλοι της ομάδας. Είναι πλέον θέμα ωρών η διάλυση του τμήματος, χωρίς εμείς να ευθυνόμαστε αποκλειστικά γι’ αυτό το αποτέλεσμα.

Κι επειδή αυτή η ιδέα που λέγεται ‘Ηρακλής’, πρέπει να στηριχτεί από τον κόσμο της, παρακαλούμε όλους να συνδράμουν οικονομικά, προκειμένου τη Δευτέρα η ομάδα να μη βάλει μια ‘μαύρη γραμμή’ στην ιστορία της και ένα τέλος που δεν θα περίμενε κανένας. Ήρθε η ώρα για εκείνους που τα προηγούμενα χρόνια ήταν πρωταγωνιστές των φωτογραφικών στιγμιότυπων και πανηγυρισμών, να επιστρέψουν στην ομάδα βόλεϊ ‘πληρώνοντας’ λίγη από τη δόξα που εισέπραξαν από το τμήμα των επιτυχιών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: