Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

«Πρέπει να υπολογίζουν την ΑΕΚ…!»

«Πρέπει να υπολογίζουν την ΑΕΚ…»
Βέβαιος ότι η βαθμολογία λέει ψέματα για την εικόνα της ΑΕΚ μέσα στο γήπεδο δήλωσε ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης.

Με αφορμή το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, ο στόπερ της «Ένωσης» τόνισε ότι δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος.

Και αναφερόμενος στον προσεχή «τελικό» με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τόνισε ότι ο προσεχής αντίπαλος -όπως και όλοι οι άλλοι- θα πρέπει να υπολογίζουν τους «κιτρινόμαυρους».


Αναλυτικά όσα είπε ο Μπουγαΐδης στη NOVA

Για την πιθανότατη απουσία του και τη Δευτέρα: «Δεν έχω μπει ακόμα στην προπόνηση, αφού ένιωθα κάποιους πόνους. Νομίζω ότι δεν θα προλάβω, αν και κάνω ό, τι μπορώ. Θεωρώ ότι είναι δύσκολο να καταφέρω να βοηθήσω την ομάδα».

Για τη συνέχεια της ΑΕΚ: «Για μας κάθε αγώνας είναι τελικός. Προσπαθούμε σε κάθε ματς να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να νικάμε. Δε θεωρώ ότι υπάρχουν πισωγυρίσματα ή ότι κάνουμε βήμα πίσω ή βήμα εμπρός. Κάθε ματς είναι ξεχωριστό και πάμε πάντα για τη νίκη. Σίγουρα μας στεναχωρεί το γεγονός ότι μετά από μια μεγάλη νίκη ήρθε ένα άτυχο αποτέλεσμα για μας. Είχαμε φάσεις, είχαμε μια καλή εικόνα, παρόλα αυτά δε νικάει πάντα ο καλύτερος, γι' αυτό και το αποτέλεσμα δεν ήταν δίκαιο για μας».

Για το ότι έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα: «Είναι επιλογή του προπονητή το ποιος παίζει. Εμένα δουλειά μου είναι να είμαι πάντα στην τέλεια κατάσταση. Θεωρώ ότι δουλεύω όσο το δυνατόν περισσότερο για να είμαι σε ετοιμότητα όταν με χρειαστεί ο προπονητής μου».

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Οι ομάδες που κάνουν τη διαφορά είναι λίγες. Όλες οι άλλες νομίζω ότι είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος. Δεν έχει σχέση η βαθμολογική κατάταξη. Έχουμε δει τα Γιάννενα, έχουμε δει κάποια βίντεο. Σίγουρα είναι μια υπολογίσιμη ομάδα. Την υπολογίζουμε, όπως θα πρέπει να μας υπολογίζουν κι αυτοί.

Το ότι είμαστε τελευταίοι στη βαθμολογία δε σημαίνει ότι δεν έχουμε καλή εικόνα. Το δείξαμε άλλωστε και στη Βέροια. Θεωρώ ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Μακάρι να νικήσει ο καλύτερος και να είμαστε εμείς αυτοί»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: