Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Δεν σταματάει πουθενά!!

Δεν σταματάει πουθενά
Σπουδαίο «διπλό» στην έδρα της Δόξας Κρανούλας με σκορ 2-1 πήρε ο Απόλλων Καλαμαριάς στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Football League.

Έτσι, μετά από αυτό το αποτέλεσμα οι «ροσονέρι» συνεχίζουν την τρελή πορεία τους στον Βόρειο όμιλο έχοντας 18 βαθμούς.

Τώρα όσον αφορά στο ματς εκείνοι που μπήκαν πιο δυνατά ήταν οι παίκτες του Απόλλωνα με αποτέλεσμα πάρουν το προβάδισμα στο 24’ με τον Μανουσάκη. Οι φιλοξενούμενοι ήταν σε σπουδαία μέρα και έτσι στο 57’ ο Κισκαμπάνης διπλασίασε τα τέρματα των «ροσονέρι». Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 79’ ο Καραγιαννίδης, ενώ οι γηπεδούχοι έπαιζαν με δέκα παίκτες στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Στα υπόλοιπα ματς του ίδιου ομίλου, ο Πλαταμώνας νίκησε εντός έδρας με 1-0 τον Τηλυκράτη. Την «δύναμη» του γηπέδου του εκμεταλλεύτηκε και ο Εθνικός Σιδηροκάστρου, ο οποίος επικράτησε 2-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας. Σημαντικό «τρίποντο» με 3-2 πήρε και ο Οδυσσέας Κορδελιού απέναντι στον Βατανιακό, ενώ επιβλητική νίκη με σκορ 5-0 πήρε η Κασσιόπη κόντρα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Στα ματς του Νότιου ομίλου ο Παναιγιάλειος «κόλλησε» στην Κρήτη απέναντι στον Ρούβα με τον οποίο και ήρθε ισόπαλος 2-2. Τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις συνέχισε και ο Φωστήρας που μετά τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο στη 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας επιβλήθηκε 2-0 της Επισκοπής εκτός έδρας. Σημαντικό «τρίποντο» στο γήπεδό του πήρε ο Πανηλειακός που επικράτησε της Κορίνθου με 2-1. Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Αστέρα Μαγούλας και τα Χανιά (0-0).

Η 6η αγωνιστική

Νότιος Όμιλος
Κυριακή (2/12)
Αστέρας Μαγούλας-Χανιά 0-0
Επισκοπή-Φωστήρας 0-2
Πανηλειακός-Κόρινθος 2-1
Ρούβας-Παναιγιάλειος 2-2

Δευτέρα (3/2)
Γλυφάδα-Προοδευτική
Ρεπό: Καλαμάτα

*Η αναμέτρηση Εθνικός Αστέρας-Αστέρας Μαγούλας δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω της παραίτησης της ομάδας της Καισαριανής από το πρωτάθλημα

Βόρειος Όμιλος

Κυριακή (2/12)
Πλαταμώνας-Τηλυκράτης 1-0
Δόξα Κρανούλας-Απόλλων Καλαμαριάς 1-2
Εθνικός Σιδηροκάστρου-Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0
Οδυσσέας Κορδελιού-Βατανιακός 3-2
Κασσιόπη-Οικονόμος Τσαριτσάνης 5-0

Δευτέρα (3/12)
Τύρναβος-Ζάκυνθος



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: