Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

«Η Ίντερ χρησιμοποιεί τις μεθόδους μου»

«Η Ίντερ χρησιμοποιεί τις μεθόδους μου»
Ο Τζιανπιέρο Γκασπερίνι δεν επιδιώκει να πάρει εκδίκηση από την Ίντερ αλλά ο προπονητής της Παλέρμο εν όψει του σημερινού αγώνα των δύο ομάδων στο Μιλάνο ισχυρίζεται ότι οι ιδέες του εφαρμόζοντα τώρα από τους «νερατζούρι».

Σήμερα επιστρέφει στο «Μεάτσα» εκεί όπου την περσινή σεζόν πρόλαβε να κάτσει στον πάγκο της Ίντερ μόλις για πέντε παιχνίδια, προτού αντικατασταθεί από τον τωρινό προπονητή της ομάδας του Μιλάνου, Αντρέα Στραματσόνι.

«Δε βλέπω τον αγώνα σαν μια ευκαιρία για εκδίκηση απλά θέλω οι παίκτες μου να παίξουν καλά και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», τόνισε ο 54χρονος τεχνικός.

Ο νυν προπονητής όμως της Παλέρμο ισχυρίζεται ότι οι «νερατζούρι» υιοθέτησαν τις τακτικές του όσο ήταν αυτός βρισκόταν στον πάγκο τους, με τρεις παίκτες στην άμυνα και την απόκτηση του Ροδρίγκο Παλάσιο.

«Οι τρεις παίκτες στην άμυνα ήταν κάτι καινοτόμο αφού όλοι χρησιμοποιούν 4-4-2. Η αλλαγή αυτή δείχνει ο δυναμισμός που απαιτεί το σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Τώρα πλέον όλο και περισσότεροι χρησιμοποιούν το σύστημα αυτό ακόμη και η Ίντερ. Όσο ήμουν εκεί κανείς δεν το εκτίμησε και ήταν μια άσχημη περίοδος. Ήμουν περισσότερο αναστατωμένος και απογοητευμένος περισσότερο από θυμωμένος γιατί είχα συμπαθήσει κάποιους ανθρώπους στο σύλλογο.

Ακόμη ο σύλλογος προχώρησε στη μεταγραφή του Παλάσιο, ένα χρόνο μετά που τον ζήτησα εγώ αλλά εκείνη τη στιγμή δεν το επιθυμούσαν.

Ερχόμαστε από μια σπουδαία νίκη στο σικελικό ντέρμπι αλλά η βαθμολογική μας θέση είναι ακόμη μπερδεμένη. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να πάρουμε βαθμούς παντού.

Μια νίκη στο Μιλάνο θα μας ανεβάσει ψυχολογικά και θα βελτιώσει την εικόνα μας στα εκτός έδρας παιχνίδια
», συμπλήρωσε ο Γκασπερίνι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: