Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Την ντρόπιασε στο Μεστάγια!!

Την ντρόπιασε στο Μεστάγια
Μία από τις πιο ντροπιαστικές ήττες στο Μεστάγια στην ιστορία της γνώρισε η Βαλένθια! Οι «νυχτερίδες» υποκλίθηκαν με 5-2 στη Σοσιεδάδ σε παιχνίδι για την 14η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν και απομακρύνθηκαν, ακόμη περισσότερο, από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Μαουρίτσιο Πελέγκρίκο θα έχει να λέει πως το αποτέλεσμα αυτό οφείλεται –κατά ένα μεγάλο ποσοστό- στην αποβολή του Ζόνας στο 41ο λεπτό της αναμέτρησης. Ωστόσο, το τελικό σκορ έρχεται να επιβαρύνει τη θέση στον πάγκο της ομάδας του Λεβάντε, που τρίζει περισσότερο από ποτέ!

Οι παίκτες του Πελεγκρίνο άρχισαν καλά το παιχνίδι και σκόραραν μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Σολδάδο. Οι γηπεδούχοι φάνηκε να ελέγχουν την αναμέτρηση, της οποίας η εξέλιξη άλλαξε στο 41ο λεπτό. Ο Ζόνας αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα, και οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την ευκαιρία να αντιδράσουν!

Αρχικά στο 44ο λεπτό ο Ντε Λα Μπέγια ισοφάρισε σε 1-1 για την Σοσιεδάδ, οι παίκτες της οποίας πήγαν στα αποδυτήρια έχοντας την πίστη για μια ακόμη καλύτερη συνέχεια.

Και κάτι τέτοιο συνέβη. Στο 57ο λεπτό ο Μικελ Γκονσάλεθ σκόραρε μετά από πάσα του Τσάμπι Πριέτο δίνοντας προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Στο 64ο λεπτό ο Ιφράν έδωσε προβάδισμα με δύο γκολ διαφορά για τη Σοσιεδάδ.

Ο Σολδάδο αντέδρασε για την Βαλένθια στο 73ο λεπτό μετά από πάσα του Φεγκουλί και μείωσε σε 3-2 για τη Βαλένθια.

Το τέλος όμως ήταν ντροπιαστικό… Δέκα λεπτά μετά το γκολ του Σολδάδο ο Αγκιρέτσε έκανε το 4-2 για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με εύστοχο πέναλτι του Κάρλος Βέλα πήραν τη νίκη με 5-2 στο Μεστάγια.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: