Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Καμία υΠΕΡΟχή!!

Καμία υΠΕΡΟχή
Σε ένα ματς χωρίς πολλές φάσεις, ΟΦΗ και Πανθρακικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Βαϊρουά (53’) αλλά η υποχώρηση στη συνέχεια της ομάδας της Κομοτηνής, επέτρεψε στους Κρητικούς να πιέσουν και να φτάσουν στην ισοφάριση με τον Περογαμβράκη στο 90ο λεπτό.

Ο Πανθρακικός μετράει 8 βαθμούς στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, ενώ οι Ηρακλειώτες επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα μετά από δύο συνεχόμενες ήττες. Τραυματίστηκε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.



Ο ΟΦΗ είχε τον έλεγχο της μπάλας στα πρώτα λεπτά, χωρίς όμως να μπορεί να φτιάξει επικίνδυνες στιγμές μπροστά από την εστία του Κουτσόπουλου. Η πρώτη φάση του ματς ανήκε στον Πανθρακικό, όταν στο 10ο λεπτό, ο Παπαδόπουλος σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της κρητικής εστίας.

Οι γηπεδούχοι είχαν να επιδείξουν μόλις δύο κεφαλιές του Παπάζογλου που κατέληξαν άουτ, ενώ ο Σίσιτς προσπαθούσε να βρει πεδίο δράσης αλλάζοντας πλευρές αλλά και με κάθετες πάσες από τον άξονα, που δεν ευδοκίμησαν.

Ο Πανθρακικός έφτασε πιο κοντά στο γκολ στο 37’, όταν μετά το γύρισμα του Δημήτρη Παπαδόπουλου, ο Βαϊρουά με προβολή έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Στο ημίχρονο αποχώρησε τραυματίας ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, πρόβλημα που αποκόμισε μετά από μαρκάρισμα του Σαρ.

Το παιχνίδι «άναψε» όταν ο Μπαϊκαρά στο 52’ ανατράπηκε από τον Σόουζα, με τον διαιτητή Ιωαννίδη να υποδεικνύει το σημείο του πέναλτι. Ο Βαϊρουά δεν λάθεψε από τα 11 βήματα και πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Πανθρακικού, άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Στη συνέχεια ο Πανθρακικός υποχώρησε, δίνοντας γήπεδο στον ΟΦΗ. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου όμως, δεν μπορούσε να δημιουργήσει φάσεις μπροστά από την εστία του Κουτσόπουλου, μέχρι και το 90ο λεπτό.

Ο Κουτσιανικούλης έβγαλε την σέντρα από αριστερά και ο Αλέξης Περογαμβρακής με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας τον βαθμό στους Κρητικούς.







ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Βερόν, Σαρ, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης (55’ Ζορμπάς), Παπάζογλου, Ζαχαράκης, Λαμπρόπουλος (81’ Περογαμβράκης), Ιωαννίδης (55’ Βιτώρος), Σόουζα, Σίσιτς

Αναπληρωματικοί: Αγριμάκης, Μπανούσης, Βάντο, Κουρδάκης

Πανθρακικός (Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Στάθης, Βαϊρουά (62’ Μουνάφο), Καστσελάν, Παπαδόπουλος (46’ Κυβελίδης), Λουσέρο, Σερφά, Μπαϊκαρά (69’ Μίνγκα), Σαρακατσάνος, Λαδάκης, Σκλιοπίδης

Αναπληρωματικοί: Αντίλοβιτς, Κοντογουλίδης, Μοσχάκης, Πρίττας




πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: