Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

«Ψαρεύει» στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» ο Ρέντναπ!

Τις καλές σχέσεις που έχει διατηρήσει με τη διοίκηση της Τότεναμ θέλει να εκμεταλλευτεί ο Χάρι Ρέντναπ, προσπαθώντας να ενισχύσει την ομάδα του με παίκτες από τον λονδρέζικο σύλλογο.

«Ψαρεύει» στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» ο Ρέντναπ
Ο προπονητής της ΚΠΡ, ο οποίος μέχρι το περασμένο καλοκαίρι εργαζόταν στους «Σπερς», ήρθε σε επαφή με τον πρόεδρο της ομάδας Ντάνιελ Λέβι, ζητώντας του ως δανεικούς τον Γουίλιαμ Γκαλάς και τον Τζέικ Λίβερμορ:

«Έχουν ορισμένους καλούς παίκτες εκεί», είπε ο Ρέντναπ «είχα κάποιες συζητήσεις και θα δούμε αν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Ας μη γελιόμαστε, δεν πρόκειται να πουν “βρε τον παλιόφιλο τον Χάρι, ας τον βοηθήσουμε”, θα ζητήσουν ακριβώς όσα πιστεύουν ότι αξίζει ο κάθε παίκτης».

Ο Ρέντναπ θα βρεθεί το Σάββατο για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα από τότε που ανέλαβε τους «Ρέιντζερς».
Αν και δεν ψάχνει για εκδίκηση, ακόμα απορεί για ποιο λόγο απολύθηκε, ύστερα από την τέταρτη θέση στην οποία είχε τερματίσει η Τότεναμ υπό την καθοδήγησή του.

«Εγώ νόμιζα ότι θα ανανεώναμε και τελικά έφυγα. Δεν έχω ιδέα γιατί. Έχω κάποιες σκέψεις για το τι μπορεί να συνέβη αλλά δεν θέλω να τις πω. Νομίζω ότι η Τότεναμ μπορεί να κερδίσει το πρωτάθλημα τα επόμενα χρόνια κι εύχομαι να το κάνει. Ορκίζομαι στη ζωή της γυναίκας μου ότι δεν σκέφτομαι άσχημα για τις παλιές μου ομάδες, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, οπότε θέλω το καλύτερο και για την Τότεναμ », κατέληξε ο Άγγλος τεχνικός.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: