Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Κοιτάει και για στόπερ!

Προτάσεις για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού εξετάζουν στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» πιστεύουν ότι θα μπορέσουν να ολοκληρώσουν άλλη μία μεταγραφή την τρέχουσα περίοδο.

Κοιτάει και για στόπερ
Στον Παναθηναϊκό εκφράζουν την πίστη ότι θα καταφέρουν να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή, πλην του Καζιγιάμα και του Σισέ (εάν έρθει).

Προτεραιότητα για το «τριφύλλι» αποτελεί η ενίσχυση των μετόπισθεν και για αυτό τον λόγο εξετάζεται κάθε πρόταση που έχει δεχθεί από διάφορους μάνατζερ. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποιος υποψήφιος.

Δεν αποκλείεται, πάντως, το επόμενο Σαββατοκύριακο ο τεχνικός διευθυντής Κώστας Ελευθεράκης να μεταβεί στην ιβηρική χερσόνησο για να τσεκάρει κάποιους ποδοσφαιριστές.

Προτιμάει Χέρτα ο Λάζαρος

Την ίδια ώρα, οι «πράσινοι» βρίσκονται εν αναμονής επίσημης πρότασης για την παραχώρηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Ενδιαφέρον για την απόκτηση του διεθνούς μεσοεπιθετικού έχουν εκδηλώσει η Χέρτα και η Μπολόνια.

Η γερμανική ομάδα φαίνεται ότι αρέσει περισσότερο στον παίκτη, ανεξάρτητα αν αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία. Το θέμα, όμως, είναι ότι ο Χριστοδουλόπουλος φέρεται να προτιμάει να αποχωρήσει με κανονική μεταγραφή ή ως ελεύθερος και όχι με τη μορφή δανεισμού.

Στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει και αυτή η υπόθεση.

Δεν θέλει αποζημίωση ο Βύντρα

Τη Δευτέρα ενδέχεται να υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στον εκπρόσωπο του Λουκά Βύντρα και τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για τη λύση του συμβολαίου του.

Η SportDay γράφει ότι δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα για το «διαζύγιο» των δύο πλευρών, αφού ο διεθνής μπακ δεν φέρεται να μην επιθυμεί να πάρει χρήματα για το επόμενο διάστημα του συμβολαίου του που λήγει το 2014.

Το μόνο που αξιώνει είναι τα οφειλόμενα φέρονται να αγγίζουν τις 600.000-800.000 ευρώ και θα πρέπει να γίνει ένας διακανονισμός.

«Ψάχνεται» ο Σπυρόπουλος

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση είναι ο Νίκος Σπυρόπουλος, ο οποίος θα απουσιάσει (λόγω του προβλήματος στον δικέφαλο) από το προσεχές παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο διεθνής μπακ δεν είναι σε καλή κατάσταση με όσα έχουν προηγηθεί με τις αποδοκιμασίες. Ο παίκτης αισθάνεται πιεσμένος, απογοητευμένος με την αντιμετώπιση που έχει από τον κόσμο και σε τετ α τετ που είχε τόσο με τον Φάμπρι όσο και με Βασίλη Κωνσταντίνου, τόνισε ότι χρειάζεται ηρεμία και ψυχολογική στήριξη.

Ωστόσο, θεωρείται δεδομένο πως ήδη ο μάνατζέρ του βρίσκεται στην αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του και ψάχνει μήπως βρει ομάδα για να αποχωρήσει άμεσα από την ομάδα.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: