Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

«Όχι» σε Φούλαμ για Μήτρογλου!

Μάνατζερ κατέθεσε πρόταση ύψους 3 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου, υποστηρίζοντας ότι εκπροσωπεί την Φούλαμ. Αρνητικά απάντησαν οι Πειραιώτες.

«Όχι» σε Φούλαμ για Μήτρογλου
Αρνητικά απάντησε ο Ολυμπιακός σε πρόταση που δέχθηκε από μάνατζερ, ο οποίος υποστήριζε ότι ενεργεί για τη Φούλαμ.

Ο εν λόγω ατζέντης, σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, πρότεινε το ποσό των 3 εκατ. ευρώ στους Πειραιώτες για την παραχώρηση του διεθνούς επιθετικούς και εισέπραξε το «όχι» της διοίκησης.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας παρουσιάζονται ενήμεροι για το ενδιαφέρον του αγγλικού συλλόγου, όμως θα μπουν σε διαδικασία συζήτησης με πολύ περισσότερα χρήματα.

Άλλωστε, τους καλύπτει και η ρήτρα των 8 εκατ. ευρώ, η οποία υπάρχει στο συμβόλαιο του 24χρονου φορ.

Αυτό δεν σημαίνει ότι οι «ερυθρόλευκοι» παραχωρούν με τόσα χρήματα τον «Μητρογκόλ», αλλά δεν είναι διατεθειμένοι να τον δώσουν και με πολύ λιγότερα. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι το κεφάλαιο Φούλαμ δεν έκλεισε μετά από αυτήν την εξέλιξη.

Εν τω μεταξύ, χθες αναπτύχθηκε έντονη φημολογία ότι ο 24χρονος φορ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Φιορεντίνα, όπου τεχνικός διευθυντής είναι ο Εδουάρδο Μαθία.

Προέκυψε από δημοσίευμα στην Ιταλία και κάνει εντύπωση ότι το έγραψε σάιτ που ασχολείται με θέματα μόνο της Φιορεντίνα και δείχνει να έχει ενημέρωση μέσα από τον σύλλογο.

Εδώ και αρκετό καιρό είναι γνωστό ότι ο Ολυμπιακός προτίθεται να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Μήτρογλου μέχρι το 2015 ή το 2016, θέλοντας να τον «δέσει» για περισσότερα χρόνια στην ομάδα.

Οι Πειραιώτες θέλουν καλυμμένοι και να μπορούν να έχουν το «πάνω χέρι», αν προκύψει σοβαρό ενδιαφέρον και δελεαστική πρόταση για την παραχώρησή του παίκτη.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: