Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Πέρασε σαν… σίφουνας και από το «Σαν Μαμές»

Νικηφόρα πέρασε από το «Σαν Μαμές» η Ράγιο Βαγιεκάνο, επικρατώντας 2-1 της Αθλέτικ Μπιλμπάο στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Πέρασε σαν… σίφουνας και από το «Σαν Μαμές»
Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς γκολ , το σκορ άνοιξε νωρίς στο δεύτερο μέρος για τους φιλοξενούμενους, με τον Μπανγκουρά στο 48’ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ιραϊοθόθ με δυνατό σουτ από κοντινή απόσταση.

Προβάδισμα δύο τερμάτων πήρε η Βαγιεκάνο στο 65’ μετά από εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πίτι, με τους Βάσκους να διαμαρτύρονται (δικαίως ) στο διαιτητή, ότι η παράβαση έγινε εκτός μεγάλης περιοχής!

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, πίεσαν πολύ για να μειώσουν το σκορ και να ξαναμπούν στο παιχνίδι! Ο Σαν Χοσέ με εξαιρετικό σουτ διαμόρφωσε το 1-2 στο 77’, όμως δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν, αφού δεν εκμεταλλεύτηκαν στα τελευταία λεπτά ούτε το αριθμητικό τους πλεονέκτημα, έπειτα από την αποβολή του Γκάλβεζ στο 89΄.

Με το σφύριγμα της λήξης η Βαγιεκάνο έφτασε τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο ισπανικό πρωτάθλημα και ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας .

Αθλέτικ Μπιλμπάο: Ιραϊθόθ, Ιραόλα, Εκίθα, Αμορεμπιέτα (50’ Γκουρπέγι), Ντε Μάρκος, Σαν Χοσέ, Σουσαέτα, Άντερ, Μουνιαΐν (59’ Γιορέντε), Ιμπάι, Αντούριθ.
Ράγιο Βαγιεκάνο: Ρούμπεν, Τίτο, Γκαλβέζ, Αμάτ (46’ Ζόρντι), Κασάδο, Χάβι Φουέγκο, Τρασόρας, Μπανγκουρά, Ντομίνγκεζ, Πίτι, Λεό (71’ Ντελίμπασιτς).


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: