Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

«Θέλει Νάπολι ο Ιμπραΐμοβιτς»

Την επιθυμία του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να αγωνιστεί στη Νάπολι, αποκάλυψε ο Μίνο Ράιολα σε συνέντευξή του στο συνδρομητικό «Sky». Αυτό, ωστόσο, μπορεί να γίνει μετά από χρόνια.

«Θέλει Νάπολι ο Ιμπραΐμοβιτς»
Είναι ο μάνατζερ που όλοι στην Ιταλία θεωρούν πως κινεί τα νήματα των μεταγραφών. Ο Μίνο Ράιολα έχει καταφέρει να κλείσει σημαντικές συμφωνίες, τόσο για τον Μάριο Μπαλοτέλι, όσο και για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, αν και πρόσφατα δεν κατόρθωσε να συμφωνήσει για την επιστροφή του Ρομπίνιο στη Βραζιλία.

Αυτό που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει στον Ράιολα είναι πως πρόκειται για έναν ειδικό σε θέματα μεταγραφών. Ως τέτοιος είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στις εκπομπές της ιταλικής τηλεόρασης, όπου προβλέπει, αποκαλύπτει και εκτιμά τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις, όχι μόνο των πελατών του, αλλά και παικτών τους οποίους δεν γνωρίζει, καν.

Σε μια τέτοια εκπομπή παραβρέθηκε ο Μίνο Ράιολα και αυτό που αποκάλυψε προκάλεσε έκπληξη. «Ο Ιμπραΐμοβιτς θέλει πολύ να παίξει στο Σαν Πάολο με τη φανέλα της Νάπολι. Είναι ενθουσιασμένος με την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί της ομάδας και θεωρεί πως θα… έδενε μαζί τους», ήταν τα πρώτα λόγια του γνωστού μάνατζερ, τα οποία προκάλεσαν πολλές ερωτήσεις.

Πότε ο «Ίμπρα» σας μίλησε για τη Νάπολι και γιατί δεν έγινε κάτι ως τώρα; «Ο Ζλάταν βρέθηκε στο Σαν Πάολο στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του Τσίρο Φεράρα και έμεινε εντυπωσιασμένος από τον κόσμο. Αμέσως μου ζήτησε, τότε, να τον πάω στη Νάπολι, αλλά οι συνθήκες δεν το ευνοούσαν», απάντησε ο Ράιολα.

Υπάρχει, συνεπώς, περίπτωση να δούμε τον Σουηδό με τη γαλάζια φανέλα; «Ο Ιμπραΐμοβιτς είναι πολύ καλά στην Παρί Σεν Ζερμέν και νιώθει ευτυχής που αποτελεί μέρος ενός φιλόδοξου σχεδίου. Αλλά στο μέλλον, δεν ξέρω ακριβώς πότε, σε λίγα χρόνια ίσως, θα ήθελε να μεταγραφεί στην Νάπολι», είπε με νόημα ο Ιταλός.

Πώς, όμως, θα διαπραγματευτείτε με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, με τον οποίο οι σχέσεις σας δεν είναι οι καλύτερες δυνατές; «Οι σχέσεις μας έχουν βελτιωθεί, αφού εγώ δεν είχα πρόβλημα μαζί του. Τώρα μιλάμε, κιόλας. Οπότε οι παλιές κόντρες δεν πρόκειται να σταθούν εμπόδιο σε μια πιθανή διαπραγμάτευση μαζί του», είπε ο Μίνο Ράιολα.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: