Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2013

Χάινς: «Έρχεται κρίσιμη εβδομάδα…»

Κανένα περιθώριο απώλειας στο ΣΕΦ δεν έχει Ολυμπιακός (ακολουθεί το ματς με τη Σιένα), όπως δήλωσε ο Κάιλ Χάινς μετά την ήττα (76-68) από την Μπαρτσελόνα.

Χάινς: «Έρχεται κρίσιμη εβδομάδα…»
Ο Αμερικανός φόργουορντ τόνισε πως ήταν μία ήττα που ήρθε στις λεπτομέρειες, ενώ αυτό που κόστισε αρκετά ήταν τα πολλά χαμένα ελεύθερα σουτ. Με τη σειρά του, ο Στράτος Περπέρογλου θεωρεί πως αυτό που στοίχισε ήταν η έλλειψη συνεργασιών στην άμυνα, ωστόσο πλέον ο Ολυμπιακός καλείται να κάνει δύο σερί νίκες, προκειμένου να αποβάλλει το άγχος.

«Έβγαλαν περισσότερη ενέργεια, εκτέλεσαν πιο σωστά από μας και στην άμυνα δεν πιέσαμε όσο έπρεπε. Νομίζω όμως ότι οι λεπτομέρειες έκριναν το παιχνίδι. Εκτελούσαμε σωστά τα συστήματα, αλλά χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα τώρα, δεν έχουμε χρόνο και πρέπει απλά να δουλέψουμε σκληρά. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε παιχνίδι στην έδρα μας και για μας η εβδομάδα που έρχεται είναι κρίσιμη. Το ξέρουμε και πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι», δήλωσε ο Κάιλ Χάινς.

Από την πλευρά του, ο Στράτος Περπέρογλου είπε: «Ήταν ένα δύσκολο και περίεργο παιχνίδι. Σε κάποιες στιγμές χάναμε τη συγκέντρωσή μας σε άμυνα και επίθεση κι αυτό τελικά μας στοίχισε. Σίγουρα έπαιξε ρόλο, ειδικά στην έλλειψη συνεργασιών στην άμυνα, ότι είναι ένα γήπεδο που έχει πάρα πολύ θόρυβο και μερικές φορές δεν μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε. Πρέπει να κερδίσουμε και τα δυο παιχνίδια που ακολουθούν, να αρχίσουμε με τη Σιένα που είναι στην έδρα μας και μετά να πάμε για μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: