Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Ιγκουαΐν: «Είμαστε με τον Μουρίνιο…»

Μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν θέλησε να συσπειρώσει τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος είχε δεχθεί δριμεία κριτική για ορισμένες επιλογές.

Ιγκουαΐν: «Είμαστε με τον Μουρίνιο…»
Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου της Ρεάλ Μαδρίτης εν όψει του αυριανού αγώνα με την Οσασούνα, θέλοντας να «αποκαταστήσω τη γραμμή της περσινής σεζόν. Ξεκάθαρα το πρωτάθλημα είναι δύσκολο, αλλά εάν συνεχίσουμε να κερδίσουμε αυτό θα διατηρήσει τις φιλοδοξίες μας για φέτος».

Στη συνέχεια, ο Αργεντινός επιθετικός τόνισε: «Ελπίζω να παίξω. Αισθάνομαι καλά, πέρασα δύο μήνες εκτός δράσης και τώρα είμαι στη διάθεση του προπονητή».

Όσον αφορά τον μεγάλο στόχο της φετινής σεζόν: «Δεν περνάει από το μυαλό μας να μην κατακτήσουμε το Champions League, όπως σκεφτόμαστε κάθε χρόνο».

Καταλήγοντας, ο διεθνής φορ ανέφερε: «Είμαστε με τον προπονητή και εκείνος μαζί μας. Πρέπει να υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός. Η ομάδα είναι ενωμένη. Αυτή είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και παλεύουμε όλοι μαζί περισσότερο από ποτέ».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: