Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Φωτίου… στο τούνελ!

Οι 15.000 του Βιντιάδη δεν φτάνουν ούτε για «ζήτω». Ευτυχώς για την ΑΕΚ ωστόσο, θα δοθεί μια ανάσα από τον Άλκη Φωτίου. Ο επιχειρηματίας συμφώνησε να δώσει 120.000 ευρώ, ενώ μίλησε και στους παίκτες!

Φωτίου… στο τούνελ
Κανονικά ο επίδοξος επενδυτής είναι εκείνος που θα έπρεπε να κρατήσει ζωντανή την ομάδα μέχρι να τελειώσει το διοικητικό θέμα.

Εκείνος θα φάνταζε λογικότερο να χρηματοδοτήσει (με εγγύηση μελλοντικά έσοδα) τις βασικές ανάγκες του συλλόγου. Στην ΑΕΚ όμως αποδεικνύεται -ξανά- ότι η λογική πάει περίπατο.

Και ευτυχώς σ’ αυτή την περίπτωση. Διότι ο Άλκης Φωτίου δεν φαίνεται να έχει κάποιο εμφανές όφελος από το να διευκολύνει ταμειακά την ΑΕΚ.

Παρόλα αυτά δέχθηκε να δώσει 120.000 ευρώ, τα οποία μοιάζουν κάτι παραπάνω από απαραίτητα στην προσπάθεια να μείνει όρθια η ο ομάδα ως το τέλος του μήνα.

Λίγο πριν συναντηθεί, δε, με τον Ανδρέα Δημητρέλο για να επικυρώσουν τη συμφωνία τους (που θα προβλέπει εγγύηση των χρημάτων του από μελλοντική πώληση ποδοσφαιριστή και όχι από τηλεοπτικά δικαιώματα) ο Ελληνοελβετός θέλησε να συναντήσει και τους παίκτες της ΑΕΚ.

Μιλώντας τους λοιπόν στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή, προσπάθησε να τους εξηγήσει το σκεπτικό της κίνησής του, αλλά και να τους εμψυχώσει για το κρίσιμο παιχνίδι με την Ξάνθη.

«Το μόνο που θέλω είναι να βοηθήσω. Συμφωνήσαμε με τον κ. Δημητρέλο να βάλω κάποια χρήματα κι επειδή ξέρω τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε, συμφωνήσαμε να μοιραστούν κατά κύριο λόγο σ’ εσάς», τους είπε χαρακτηριστικά.

Κι αφού τους τόνισε ότι θα παραμείνει κοντά στην ομάδα και ότι σκοπεύει να τη βοηθήσει και στο μέλλον, τους ξεκαθάρισε ότι το μόνο που ζητάει είναι να πιστέψουν στους εαυτούς τους και αρχής γενομένης από το κρίσιμο παιχνίδι να κάνουν τα πάντα για να βγάλουν την ομάδα από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: