Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Εγκώμια Δώνη για Σίλντενφελντ!

«Έχει τα ηγετικά χαρακτηριστικά που θέλαμε», σχολίασε ο Γιώργος Δώνης για τον Γκόρντον Σίλντενφελντ μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Εγκώμια Δώνη για Σίλντενφελντ
Εγκώμια από τον Γιώργο Δώνη για τον Γκόρντον Σίλντενφέλντ μέσω δηλώσεών του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» αναφέρθηκε στον νέο άσο της ομάδας και στάθηκε στα ηγετικά του χαρακτηριστικά τα οποία χρειάζονταν στην αμυντική γραμμή της.

«Ο Schildenfeld είναι ένας παίκτης με εμπειρία και σημαντικές παραστάσεις μεγάλων αγώνων σε προηγμένα πρωταθλήματα. Τον είδαμε σε αρκετούς αγώνες και διαπιστώσαμε ότι έχει χαρακτηριστικά που μας λείπουν στην άμυνα. Έχει τα ηγετικά χαρακτηριστικά που θέλαμε να έχει ο κεντρικός αμυντικός που θα αποκτούσαμε», τόνισε ο Γιώργος Δώνης και συνέχισε:

«Θεωρώ ότι μέχρι το καλοκαίρι υπάρχει αρκετό διάστημα για να μας βοηθήσει αποφασιστικά να πετύχουμε τους στόχους μας και να βγάλει στον αγωνιστικό χώρο όλα εκείνα που μας έκαναν να τον επιλέξουμε, προκειμένου με βεβαιότητα πια να επεκτείνουμε την συνεργασία μας. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα και εύχομαι να είναι υγιής και να μπει γρήγορα στο πνεύμα της ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: