Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Τι κατέθεσε ο Κόντε για τα στημένα!

Καμία ανάμιξη με τον προκαθορισμό των αποτελεσμάτων των αγώνων της Μπάρι δεν είχε ο Κόντε, σύμφωνα με τις καταθέσεις του στον εισαγγελέα.

Τι κατέθεσε ο Κόντε για τα στημένα
Το όνομά του αναμείχθηκε στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων που συγκλόνισε την Ιταλία. Του επιβλήθηκε εξάμηνη ποινή αποκλεισμού, αν και ο ίδιος «φώναζε» πως δεν έχει καμία σχέση με όσα συνέβαιναν. Αυτά που ο Αντόνιο Κόντε είχε καταθέσει στον εισαγγελέα που διενεργούσε την έρευνα, βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας τώρα και παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Την εποχή που ο Κόντε προπονούσε τη Μπάρι, οι παίκτες του καθόρισαν τα αποτελέσματα των αγώνων με τη Σαλερνιτάνα και την Τρεβίζο, τα οποία βρίσκονται στο… μικροσκόπιο των δικαστών, χωρίς ο ίδιος να αντιληφθεί κάτι. «Όλα έγιναν πίσω από την πλάτη μου. Αν το είχα αντιληφθεί, θα τους έκοβα το κεφάλι. Δεν ανέχομαι τέτοια συμπεριφορά από τους παίκτες μου. Θα τους ξεκολλούσα το κεφάλι με τα ίδια μου τα χέρια», τόνισε στην κατάθεσή του ο Κόντε.

Ποια ήταν συμπεριφορά των παικτών σας όσο δουλεύατε μαζί; Σας φαινόταν φυσιολογική; «Όσο καιρό προπονούσα τη Μπάρι δεν είδα κάτι παράξενο. Δεν έπεσε στην αντίληψή μου κάτι το αφύσικο στη στάση των ποδοσφαιριστών μου. Πρέπει να καταλάβετε πως δεν είμαι φίλος με τους παίκτες μου, δεν έχουμε σχέσεις εκτός δουλειάς. Αν εκείνοι κανονίζουν κάτι, δεν είμαι σε θέση να το ξέρω», απάντησε ο Κόντε.

Τα παιχνίδια που ερευνώνται δεν σας φάνηκαν παράξενα; Δεν είδατε κάτι αφύσικο; «Από τους παίκτες μου, όχι. Όλοι έμοιαζαν να συμπεριφέρονται όπως πάντα. Το μόνο που μπορώ να πω πως με… ξένισε είναι ένα γεγονός που συνέβη στο ματς με τη Σαλερνιτάνα, αλλά είχε να κάνει με τους οπαδούς των δύο ομάδων. Σε κάθε γκολ της Σαλερνιτάνα, αγκαλιάζονταν οι οπαδοί της με εκείνους της Μπάρι. Τότε δεν μπορούσα να καταλάβω το λόγο. Τώρα τον υποπτεύομαι…», αποκάλυψε ο Αντόνιο Κόντε στους εισαγγελείς, όπως φάνηκε από την, 94 σελίδων, κατάθεσή του.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: