Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Αλλάζει… τσιπ ο ΠΑΟΚ!

Με στόχο να αφήσει πίσω την ήττα από την Καλλιθέα και να συνεχίσει την καλή πορεία στο πρωτάθλημα, ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε τους 19 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του κόντρα στον Ατρόμητο.

Αλλάζει… τσιπ ο ΠΑΟΚ
Η ήττα-σοκ από την Καλλιθέα στο Κύπελλο δεδομένα κόστισε στον ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Γιώργος Δώνης δεν αφήνει τους παίκτες του να τους πάρει από κάτω.

Ο Έλληνας τεχνικός μετά την προπόνηση της Παρασκευής, ανακοίνωσε την αποστολή του «Δικεφάλου του βορρά» για τη δύσκολη αποστολή του πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, με στόχο τι άλλο; Την επιστροφή στις νίκες.

Ο Έλληνας τεχνικός συμπεριέλαβε στους 19 «εκλεκτούς» τους Λίνο και Λόρενς, οι οποίοι δεν συμμετείχαν στην αποστολή με την Καλλιθέα, ενώ επέστρεψε εξίσου και ο Έτο, μετά από καιρό απουσίας.

Εκτός έμειναν οι Φωτάκης και Βίβιαν, καθώς αμφότεροι είναι τιμωρημένοι. Ο μεν πρώτος εκτίει ποινή μιας αγωνιστικής, λόγω συμπλήρωσης 4 κίτρινων καρτών, ο δε λόγω της αποβολής του στο Κύπελλο. Εξίσου εκτός για ακόμα μια φορά έμειναν και οι Γκαρσία, Κωνσταντινίδης, οι οποίοι είναι ανέτοιμοι.

Αναλυτικά, η αποστολή του ΠΑΟΚ: Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Γλύκος, Ιντζίδης, Κατσικάς, Κατσουράνης, Κίτσιου, Πέλκας, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Λίνο, Έτο, Κάτσε, Λάζαρ, Λόρενς, Ρομπέρ, Χακόμπο.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: