Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Η ομάδα που προτιμά ο Καβάνι!

Ο Έντινσον Καβάνι θα προτιμούσε να αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης, αποκάλυψε ο πατέρας του, Λουίς, αν και δεν θα έλεγε όχι σε πρόταση της Μπαρτσελόνα ή κάποιας Αγγλικής ομάδας.

Η ομάδα που προτιμά ο Καβάνι
Είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου, μια αξιόπιστη λύση για κάθε προπονητή, ένας παίκτης που πολλές ομάδες ονειρεύονται. Η Νάπολι έχει την πολυτέλεια να τον έχει στη σύνθεσή της, αν και δεν είναι λίγοι εκείνοι που περιμένουν πως αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ. Ο Έντινσον Καβάνι αναμένεται να αποτελέσει το «μήλον της Έριδος» το ερχόμενο καλοκαίρι, αν και ο πρόεδρος των «παρτενοπέι» προτίθεται να του προσφέρει ένα νέο συμβόλαιο, με αυξημένες αποδοχές και αυξημένη, παράλληλα, ρήτρα αποχώρησης.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν έχει αποκαλύψει τις προθέσεις του, κάτι που φρόντισε να κάνει ο πατέρας του, Λουίς, αναφερόμενος στο μέλλον του γιού του. «Η Ρεάλ Μαδρίτης θα ήταν η ιδανική ομάδα για τον Έντινσον. Εκτός του ό,τι στην οικογένειά μας πάντα υποστηρίζαμε αυτό το σύλλογο, η Ρεάλ είναι μια ομάδα που δημιουργεί περισσότερες από δέκα ευκαιρίες σε κάθε αγώνα. Κάτι που θα αναδείκνυε τις ικανότητες του γιού μου. Η ομάδα της Μαδρίτης θα ήταν η τέλεια επιλογή», είπε χαρακτηριστικά.

Οι φήμες που κυκλοφορούν, ωστόσο, κάνουν λόγο για άλλες ομάδες έτοιμες να κάνουν την κίνησή τους για τον Έντινσον. «Περιμένουμε τη στιγμή που θα δούμε το παιδί μας να φορά τη φανέλα μιας μεγάλης ομάδας. Είτε της Ρεάλ, είτε της Μπαρτσελόνα, είτε κάποιας Αγγλικής ομάδας. Αυτό που ελπίζουμε όλοι, είναι να τον δούμε να αγωνίζεται σε έναν σύλλογο πολύ υψηλού επιπέδου», σημείωσε ο Λουίς Καβάνι.

Να δούμε πως θα… υποδεχτούν τις δηλώσεις αυτές οι οπαδοί και οι άνθρωποι της Νάπολι, οι οποίοι, ήδη, αγωνιούν για το μέλλον του ποδοσφαιριστή.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: