Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Της το χάλασε στο τέλος!

Χωρίς νικητή έληξε το πρώτο παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής της Football League στο οποίο ο Εθνικός Γαζώρου υποδέχτηκε τη Νίκη Βόλου με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 90+4’ με τον Μπεκιάρη.

Της το χάλασε στο τέλος
Στην κορυφή της Football League και… χωρίς παρέα θα βρισκόταν η Νίκη Βόλου αν νίκαγε τον Εθνικό Γαζώρου. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι χάλασαν τα σχέδια των φιλοξενούμενων με γκολ του Μπεκιάρη στο 94’ στο ματς που άνοιξε την «αυλαία» της 16ης αγωνιστικής.

Παρόλα αυτά το σύνολο του Στέλιου Μανωλά είναι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας με 28 βαθμούς, αν και έχει δύο ματς παραπάνω από τον Εργοτέλη που έχει την ίδια συγκομιδή.

Τώρα όσον αφορά στο ματς εκείνοι που πήραν το προβάδισμα στο 44’ ήταν οι φιλοξενούμενοι με γκολ του Βρέντζου. Έτσι, πήγαν στα αποδυτήρια με την ψυχολογία τους να βρίσκεται στα ύψη. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι στο δεύτερο μέρος ανέβασαν την απόδοσή τους και έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με το τέρμα του Μπεκιάρη στο 90+4’ διαμορφώνοντας τα τελικό αποτέλεσμα.

Να αναφέρουμε πως στο 88’ αποβλήθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης ο τεχνικός της Νίκης Βόλου, Στέλιος Μανωλάς μετά από διαπληκτισμό που είχε με τον επιθετικό του Γάζωρου, Σωτήρη Κωνσταντινίδη.

Εθνικός Γαζώρου (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βαλσαμάκης, Κοσμίδης (38' λ.τ Γαλακτερός), Μερεσιώτης, Καπίας, Κατσαβάκης, Σαββίδης, Γεωργιάδης (67' Ναλμπάντης), Σ. Κωνσταντινίδης, Αλεξάντροβιτς (46' Μπεκιάρης), Μαχαιρούδης, Β. Κωνσταντινίδης.

Νίκη Βόλου (Στέλιος Μανωλάς): Βούρας, Καρατζάς, Ψιάνος, Κοντοδήμος, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Πουρτουλίδης, Τάντιτς (63' Λαλίν), Κυριάκος, Σκούφαλης (76' Σαμαράς), Φλίγκος (52' Χατζής).


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: