Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Τους έβαλε στο «στόχαστρο»

Άνω-κάτω είναι πάλι τα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης, αφού ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι ενοχλημένος από τις επιλογές του Ράμος και του Πέπε που στοιχίζουν στην ομάδα.

Τους έβαλε στο «στόχαστρο»
Δυσαρεστημένος με τον Σέρχιο Ράμος και τον Πέπε παρουσιάζεται ο Ζοσέ Μουρίνιο, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Marca» γράφει ότι ο Πορτογάλος τεχνικός είναι ενοχλημένος, επειδή ξέμεινε με τρεις στόπερ σε μία δύσκολη περίοδο για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 49χρονος προπονητής δεν υπολογίζει σε δύο βασικούς κεντρικούς αμυντικούς για τις επόμενες 2,5 εβδομάδες. Πέντε αγώνες στους οποίους η «βασίλισσα» πρέπει να δείξει την δέουσα προσοχή στα μετόπισθεν για να μην έχει περαιτέρω απώλειες στο πρωτάθλημα και να μην αποκλειστεί από την Βαλένθια του Βαλβέρδε στο Κύπελλο Ισπανίας.

Ο «εκλεκτός» θεωρεί απαράδεκτη την αποβολή του Ράμος στο προχθεσινό ματς με την Θέλτα και δεν μπορεί να καταλάβει τι του ήρθε στο μυαλό και πήγε να χτυπήσει τον αντίπαλο παίκτη στο πρόσωπο.

Όσον αφορά τον Πέπε, το θέμα είναι ότι ο συμπατριώτης του στόπερ θέλησε να χειρουργηθεί στο πόδι μία εβδομάδα μετά την έναρξη των προπονήσεων των «μερένχες» μετά τις γιορτές και όχι κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων.

Πλέον ο Μουρίνιο υπολογίζει στον Καρβάλιο, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, τον Βαράν, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στον ματς με την Θέλτα, και τον Ραούλ Αλμπιόλ που ήταν στην αποστολή την Τετάρτη και δείχνει έτοιμος να παίξει.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: