Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού πιέζουν ασφυκτικά τον Σισέ να πει το «ναι», παίζοντας τα ρέστα τους για την μεγάλη επιστροφή! Με πρώην συμπαίκτες του μίλησε ο Γάλλος στράικερ.
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού κάθεται κυριολεκτικά σε αναμμένα κάρβουνα, πάνω από έναν υπολογιστή, στα ραδιόφωνα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περιμένοντας νέα στην υπόθεση της μεγάλης επιστροφής του Τζιμπρίλ Σισέ. Δεν είναι οι μόνοι όμως. Οι άνθρωποι που χειρίζονται την υπόθεση έχουν την ίδια... κάψα για να πείσουν τον Γάλλο και να τον δουν ξανά με την πράσινη φανέλα.
Ο Γάλλος στράικερ δέχθηκε και την Πέμπτη απ' ευθείας στενό μαρκάρισμα από τους ιθύνοντες του «τριφυλλιού», οι οποίοι του μετέφεραν για ακόμη μία φορά πόσο πολύ τον θέλουν και πως ο κόσμος έχει τρελαθεί στην ιδέα και μόνο να επιστρέψει!
Ο διεθνής επιθετικός μέρα με την μέρα «μαλακώνει». Εξάλλου το θέμα, πλέον, δεν είναι ποδοσφαιρικό αλλά κυρίως προσωπικό. Η σχέση του με τον Νικόλα Πατέρα είναι γνωστή και από την στιγμή που ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ έχει ανάμιξη στην υπόθεση, αποτελεί ένα μεγάλο «όπλο» για τον Παναθηναϊκό.
 
Φυσικά, η υπόθεση παραμένει δύσκολη και η μπάλα βρίσκεται χαμηλά. Ναι μεν υπάρχει αισιοδοξία από την στιγμή που οικονομικά υπάρχουν τα απαραίτητα κεφάλαια, ωστόσο ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος να βρεθεί ομάδα που να ικανοποιεί περισσότερο αγωνιστικά τον 31χρονο επιθετικό.
 
Ανοιχτή γραμμή με Παιανία!
 
Ο Σισέ το σκέφτεται, ξέρει πως όσα ένιωσε στην Αθήνα δεν πρόκειται να τα βρει πουθενά και γνωρίζει από πρώτο χέρι ότι θα είναι βασιλιάς. Σε μεγαλύτερο βαθμό και από την διετία που αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, τα τελευταία 24ωρα είχε επαφή με πρώην συμπαίκτες του, θέλοντας να ενημερωθεί με λεπτομέρειες για την κατάσταση στο εσωτερικό της ομάδας.
 
Μια κατάσταση που αποτελεί... τροχοπέδη αλλά πάντα στο μυαλό του Γάλλου υπάρχει η ανατροπή της κατάστασης. Δηλαδή να επιστρέψει και με εκείνον στο ρόστερ του, ο Παναθηναϊκός να καταφέρει να κατακτήσει το Κύπελλο και να πάρει την δεύτερη θέση που οδηγεί στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.