Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Οριστικά παρελθόν οι «αμαρτίες» της Λίβερπουλ!

Το κεφάλαιο των Τομ Χικς και Τζορτζ Ζιλέτ κλείνει οριστικά για τη Λίβερπουλ, μετά την ανακοίνωση του συλλόγου το μεσημέρι της Παρασκευής.

Οριστικά παρελθόν οι «αμαρτίες» της Λίβερπουλ
Διακανονισμός που προβλέπει αμοιβαίες υποχωρήσεις το «κλειδί» όπως τονίζεται σχετικά. Ανακούφιση στους οπαδούς των «κόκκινων», οι οποίοι δέχθηκαν την είδηση με ευχαρίστηση.

Η Λίβερπουλ τραβά μια γραμμή και διαγράφει οριστικά την «αμαρτωλή» παρουσία των Χικς και Ζιλέτ στη διοίκηση του συλλόγου.

Οι δύο επιχειρηματίες άφησαν υπόνοιες για το deal της πώλησης των «κόκκινων» στους σημερινούς ιδιοκτήτες, στα τέλη του 2010, με τους Σερ Μάρτιν Μπρόουτον, Κρίστιαν Πάρλοου και Ίαν Έιρ να αρνούνται τα όσα τους καταλόγισαν και η υπόθεση να παίρνει τη δικαστική οδό.

Ωστόσο, το ζήτημα διευθετήθηκε, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου, με τις πλευρές να υπογράφουν «μνημόνιο» που προβλέπει αμοιβαίες υποχωρήσεις, οι οποίες δεν έγιναν γνωστές.

«Η σειρά καταγγελιών που έγινε για τους υπευθύνους της πώλησης του συλλόγου οδήγησαν σε νομικές διαδικασίες, με τις πλευρές που εμπλέκονται στο ζήτημα να φτάνουν σε διακανονισμό, οι όροι του οποίου παραμένουν εμπιστευτικοί. Όλες οι αναφορές και οι κατηγορίες εις βάρος των Μπρόουτον, Πάρσλοου και Έιρ ανακαλέστηκαν από τους Χικς και Ζιλέτ», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση, η οποία ρίχνει τίτλους τέλους στην εμπλοκή των πρώην ιδιοκτητών της Λίβερπουλ με το σύλλογο.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: