Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

«Κερασάκι ο Μπαλοτέλι, όχι σάπιο μήλο»

Συνεχίζει να υπερασπίζεται τον Μάριο Μπαλοτέλι ο μάνατζέρ του, Μίνο Ράιολα, όπως φάνηκε από τα όσα δήλωσε στο συνδρομητικό «Sky».

«Κερασάκι ο Μπαλοτέλι, όχι σάπιο μήλο»
Τα σκληρά λόγια που χρησιμοποίησε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, παρομοιάζοντας τον Μάριο Μπαλοτέλι με σάπιο μήλο, προκάλεσαν την αντίδραση, τόσο του ίδιου του παίκτη, όσο και του μάνατζέρ του. Η απάντηση που έδωσε ο Μίνο Ράιολα στον πρόεδρο της Μίλαν ήρθε την επομένη της συνέντευξης του πρώην πρωθυπουργού, αλλά οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται στο γνωστό μάνατζερ για να μιλήσει για το θέμα, έχουν πολλαπλασιαστεί τις τελευταίες μέρες.

Ο Ράιολα βρέθηκε σε εκπομπή του συνδρομητικού «Sky», προκειμένου να σχολιάσει τις μεταγραφικές κινήσεις των ιταλικών ομάδων και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. «Ο Μπερλουσκόνι έκανε λάθος. Υπέπεσε σε μεγάλη γκάφα, λέγοντας αυτά που είπε. Ήταν ένα σφάλμα και νομίζω πως, τώρα πια, το έχει καταλάβει και εκείνος. Οι φωνές που στρέφονται εναντίον του γίνονται ολοένα και περισσότερες. Θα έπρεπε να ξέρει πως ο Μάριο δεν είναι ένα σάπιο μήλο, αλλά ένα κερασάκι», είπε χαρακτηριστικά ο Ράιολα.

Ανάμεσα σε εκείνους που πήραν θέση υπέρ του πελάτη σας, είναι και οι άνθρωποι της Νάπολι. Από τον πρόεδρο, μέχρι τον προπονητή και τους παίκτες, όλοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την αξία του Μπαλοτέλι. Μήπως αυτό σημαίνει κάτι περισσότερο; Μήπως υπάρχει μεταγραφικό ενδιαφέρον από την πλευρά των «παρτενοπέι»; «Οι πιθανότητες να επιστρέψει ο Μπαλοτέλι στην Ιταλία μέσα στον Ιανουάριο είναι απειροελάχιστες. Λιγότερες από μία στο εκατομμύριο. Από την άλλη δεν υπάρχει κανένα θέμα με τη Νάπολι. Ποτέ δεν μου έκαναν κάποια κρούση, ούτε καν σε θεωρητικό επίπεδο. Όσα έχουν πει για τον πελάτη μου, είναι απλά λόγια συμπαράστασης και θαυμασμού. Τίποτε περισσότερο», ξεκαθάρισε ο Μίνο Ράιολα.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: