Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

«Τα πάντα είναι εφικτά»

Σίγουρος πως η Μάντσεστερ Σίτι θα καλύψει τη διαφορά των εφτά βαθμών από τη συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ και θα παλέψει ώστε να κατακτήσει για δεύτερη φορά το πρωτάθλημα είναι ο Νταβίντ Σίλβα.

«Τα πάντα είναι εφικτά»
Ο μεσοεπιθετικός των «πολιτών» τόνισε πως από τη στιγμή που η ομάδα δεν έχει πλέον καμία βλέψη στην Ευρώπη, έχοντας αποκλειστεί από αμφότερες τις μεγάλες διοργανώσεις, ξεκαθάρισε πως πρέπει να στρέψει την προσοχή της στο πρωτάθλημα και να υπερασπιστεί τον τίτλο της.

«Δε θα είναι εύκολο, αλλά αποτελεί πρόκληση το να ισοβαθμήσουμε με την Γιουνάιτεντ μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου. Την προηγούμενη χρονιά τους είδαμε να προηγούνται με αρκετούς βαθμούς, αλλά στο τέλος εμείς κερδίσαμε τον τίτλο, επομένως τα πάντα είναι εφικτά», ήταν τα λόγια του 27χρονου μεσοεπιθετικού για να προσθέσει:

«Ο στόχος μας τη φετινή σεζόν ήταν το Champions League. Αλλά αφού χάσαμε την ευκαιρία να το διεκδικήσουμε θέλουμε να κερδίσουμε τον πρωτάθλημα και να αφιερώσουμε αυτό τον τίτλο στους οπαδούς μας. Ο μόνος τρόπος ώστε να το πετύχουμε αυτό είναι να δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα και να αποφεύγουμε τις “γκέλες”».

Ο Σίλβα συνέχισε λέγοντας πως η Σίτι πρέπει να αφυπνιστεί ώστε να ξαναμπεί στην κούρσα διεκδίκησης της πρώτης θέσης και να ρίξει τους «κόκκινους διαβόλους» από το βάθρο τους:

«Ίσως το ότι αποκλειστήκαμε από την Ευρώπη να μας έχει επηρεάσει αρκετά. Πλέον όμως πρέπει να αντιδράσουμε και αποδείξουμε πως η Σίτι στέφτηκε δικαίως πρωταθλήτρια πέρσι και μπορεί να διατηρηθεί στο βάθρο της. Έχουμε να διανύσουμε πολύ δρόμο ακόμα, αλλά δε μπορούμε να αφήσουμε τη Γιουνάιτεντ στην πρώτη θέση του πίνακα. Το μέλλον μας είναι στα χέρια μας και έχουμε ήδη δείξει πόσο δυνατοί μπορούμε να φανούμε ακόμα και στις χειρότερες στιγμές μας».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: