Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Μπαρτζώκας: «Έπρεπε να παίξουμε καλύτερα για τη νίκη»

Καλύτερα έπρεπε να αποδώσουν οι παίκτες του Ολυμπιακού για να πάρουν τη νίκη στην Ισπανία κόντρα στην Μπαρτσελόνα, όπως επισήμανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Μπαρτζώκας: «Έπρεπε να παίξουμε καλύτερα για τη νίκη»
Δεν ήταν ικανοποιημένος από τον τρόπο που έπαιξαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη o τεχνικός των «ερυθρολεύκων».

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αμέσως μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Euroleague εξήγησε ότι οι παίκτες του δεν έπαιξαν όσο καλά έπρεπε ωστόσο τόνισε ότι το συγκεκριμένο ματς ανήκει στο παρελθόν και πλέον πρέπει οι Πειραιώτες να επικεντρωθούν στη συνέχεια της διοργάνωσης.

«Σήμερα δεν παίξαμε τόσο καλά όσο θέλαμε. Έπρεπε να παίξουμε καλύτερα για να κερδίσουμε. Κάποιες αποφάσεις μας ήταν πολύ κακές, το ποσοστό μας στο δίποντο ήταν πολύ φτωχό και το αποτέλεσμα ήταν φυσιολογικό. Δεν κάναμε αυτό που έπρεπε σ’ αυτά που μας έδινε η άμυνα της Μπαρτσελόνα», είπε ο Έλληνας κόουτς και πρόσθεσε:

«Το Top 16 είναι πολύ δύσκολο, ειδικά ο όμιλός μας, με πολλά δύσκολα παιχνίδια. Πρέπει όμως να το ξεχάσουμε, να αναλύσουμε τα λάθη μας και να προχωρήσουμε. Δεν μπορούμε να κοιτάζουμε πίσω.

Η άμυνα της Μπαρτσελόνα με τον Σάντα πάνω στον Σπανούλη ήταν πολύ καλή, έχουν όμως κάποιες αδυναμίες που έπρεπε να εκμεταλλευτούμε και δεν πήραμε καλές αποφάσεις στις αδυναμίες αυτές της Μπαρτσελόνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: