Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Αντρέ και… Ρόμπιν!

Όχι, δεν πρόκειται για παραλλαγή του γνωστού διδύμου υπερηρώων, αν και αυτή την περίοδο σίγουρα αποτελούν τους ήρωες των ομάδων τους.

Αντρέ και… Ρόμπιν
Ο Αντρέ Βίλας Μπόας και ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι κέρδισαν τα βραβεία για τον καλύτερο προπονητή και παίκτη, αντίστοιχα, της Πρέμιερ Λιγκ για τον μήνα Δεκέμβριο.

Η Τότεναμ είχε 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα σε 6 ματς τον περασμένο μήνα γεγονός και η διοργανώτρια αρχή του αγγλικού πρωταθλήματος απέδωσε με αυτό τον τρόπο τα εύσημα στον Πορτογάλο τεχνικό:

« Ήταν ένας εξαιρετικός μήνας για μας, φέραμε την ομάδα εκεί που θέλαμε. Είμαστε τρίτοι στη βαθμολογία αλλά αυτό που θα μετρήσει είναι να μείνουμε εκεί ως το τέλος», δήλωσε με αφορμή τη βράβευσή του ο 35χρονος προπονητής.

Όσο για τον Φαν Πέρσι; Ο Ολλανδός έδειξε από την αρχή της σεζόν ότι θα αποτελέσει το… πυρηνικό όπλο στη φαρέτρα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Σκόραρε 5 φορές σε 6 παιχνίδια για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, βοηθώντας τη να διατηρηθεί στην κορυφή.

«Υπάρχουν ορισμένες περίοδοι που όλα σου πάνε καλά. Για μας ο Δεκέμβρης ήταν μια τέτοια περίοδος», σχολίασε ο Φαν Πέρσι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: