Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

«Δεν έχουμε εξετάσει την περίπτωση Λάμπαρντ»

Δεν επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Λάτσιο για τον Λάμπαρντ ο πρόεδρος της ομάδας, Κλαούντιο Λοτίτο, καθώς θεωρεί πως κάθε μεταγραφή πρέπει να πληροί συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

«Δεν έχουμε εξετάσει την περίπτωση Λάμπαρντ»
Η είδηση πως ο Φρανκ Λάμπαρντ δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Τσέλσι, άνοιξε την… όρεξη πολλών ιταλικών ομάδων για την απόκτησή του. Μία από αυτές που φερόταν να είναι έτοιμη να κάνει την κίνησή της, ήταν η Λάτσιο. Ο πρόεδρος, Κλαούντιο Λοτίτο, όμως, φρόντισε να… θολώσει τα νερά, με όσα δήλωσε σχετικά με το θέμα.

«Είναι η περίοδος που ακούγονται πολλά ονόματα τα οποία φέρονται να μας ενδιαφέρουν. Ανάμεσα σε αυτά είναι και του Λάμπαρντ. Αλλά πρέπει να ξέρετε πως για να γίνει μια μεταγραφή πρέπει να εξεταστούν πολλές παράμετροι. Οι οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη, η σχέση κόστους - ποιότητας, αν ο ερχομός του θα ωφελήσει ή θα διαταράξει τα αποδυτήρια. Αυτά δεν έχουν ακόμα εξεταστεί στην περίπτωση του Άγγλου. Εξάλλου μιλάμε για το επόμενο καλοκαίρι. Μέχρι τότε, δεν ξέρουμε τι θα έχει συμβεί», τόνισε ο Λοτίτο.

Η Λάτσιο έχει κάνει μια εξαιρετική πορεία μέχρι τώρα. Δεν πρέπει, όμως, να ενισχυθεί περαιτέρω; «Το ρόστερ της ομάδας μας είναι πολύ ποιοτικό, κάτι που αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα. Αν υπάρξει κάποια ευκαιρία, θα την εξετάσουμε, λαμβάνοντας υπόψη, πάντα, την ισορροπία των αποδυτηρίων μας, την οποία έχουμε πετύχει εγώ και ο προπονητής μας», απάντησε ο πρόεδρος της Λάτσιο.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: