Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Αποκατάσταση αλήθειας από Ρέντναπ!

Κανένα υπονοούμενο για την παρουσία του Αντρές Βίλας Μπόας στην Τσέλσι ξεκαθάρισε ότι δεν άφησε ο Χάρι Ρέντναπ όταν δήλωσε ότι μόνο ένας ανόητος δεν θα τα κατάφερνε με μία τόσο μεγάλη ομάδα.

Αποκατάσταση αλήθειας από Ρέντναπ
Ο τεχνικός της ΚΠΡ αναφερόμενος στον Μπενίτεθ είχε δηλώσει ότι είναι ένας απόλυτα ικανός προπονητής, ο οποίος σίγουρα θα τα καταφέρει στο πάγκο των «μπλε», τονίζοντας, παράλληλα, ότι μόνο ένας ανόητος δεν θα κατόρθωνε να πετύχει με μία ομάδα βεληνεκούς… Τσέλσι.

Ο Βίλας Μπόας, ωστόσο, φαίνεται ότι παρεξηγήθηκε από όσα δήλωσε ο Ρέντναπ, και κάνοντας επίθεση στην πρώην του ομάδα, τόνισε ότι η Τσέλσι δεν έχει πλάνο και όλα κρίνονται βάσει αποτελεσμάτων.

Ο Άγγλος τεχνικός θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα το Σάββατο στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα σημειώνοντας:

«Η δήλωσή μου ήταν ξεκάθαρη. Δεν μίλησα άσχημα για κανέναν, ούτε αναφέρθηκα έμμεσα για κάποιον άλλον. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Βίλας Μπόας. Κάνει πολύ καλή δουλειά στην Τότεναμ και ελπίζω να συνεχίσει εκεί».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: