Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

«Ο Σκελότο παραχωρείται σε όποιον πληρώσει καλά»

Για να παραχωρηθεί ο Σκελότο πρέπει να βρεθεί ομάδα που θα δαπανήσει ένα σημαντικό ποσό, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της Αταλάντα, Πιερπάολο Μαρίνο.

«Ο Σκελότο παραχωρείται σε όποιον πληρώσει καλά»
Η Ίντερ έχει ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, αφού η ηλικία του (είναι 23 ετών), οι ικανότητές του και το γεγονός πως είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου, αν και γεννημένος στην Αργεντινή, τον κάνουν έναν από τους πιο ενδιαφέροντες ακραίους μέσους του Καμπιονάτο. Ο Εζεκιέλ Σκελότο, όμως, για να φύγει από την Αταλάντα, πρέπει να… φέρει ένα σημαντικό ποσό, αλλιώς θα παραμείνει στην ομάδα του Μπέργκαμο. Αυτό ανέφερε ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας, Πιερπάολο Μαρίνο.

«Για να παραχωρηθεί ο Σκελότο, πρέπει να φτάσει στα γραφεία μας μια πολύ καλή προσφορά, με την οποία θα μπορέσουμε να κάνουμε… απόσβεση των χρημάτων που έχουμε δαπανήσει για τον παίκτη όλα αυτά τα χρόνια. Επιπλέον θα κληθούμε να τον αντικαταστήσουμε και για αυτό θα απαιτηθούν χρήματα. Ο Σκελότο, συνεπώς, θα φύγει μόνο αν κάποια ομάδα πληρώσει… καλά», είπε με νόημα ο Μαρίνο.

Ακούγεται πως βρίσκεται στο στόχαστρο της Ίντερ. «Στα γραφεία μας δεν έχει φτάσει καμία πρόταση από την ομάδα του Μιλάνου. Για να είμαι ξεκάθαρος με όλους, με τις παρούσες συνθήκες, ο Σκελότο θα μείνει στην Αταλάντα, αφού κανείς δεν έχει κινηθεί για να τον αποκτήσει», σχολίασε ο παράγοντας της ομάδας του Μπέργκαμο.

Η Αταλάντα, ωστόσο, ρισκάρει να κρατήσει έναν παίκτη που θέλει να παίξει σε μια μεγαλύτερη ομάδα. «Αυτό δεν είναι αλήθεια. Ποτέ δεν πιεστήκαμε από τον Σκελότο ή τους εκπροσώπους του, για να τον παραχωρήσουμε. Το παιδί είναι πολύ σωστό απέναντί μας, όπως είμαστε και εμείς απέναντί του. Μακάρι να μείνει στην Αταλάντα, θα είμαστε πολύ χαρούμενοι. Όπως και αυτός, να είστε σίγουροι», τόνισε ο Πιερπάολο Μαρίνο.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: