Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Πέφτει ο πήχης!

Αγωνία προκύπτει στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση ενός ακραίου μεσοεπιθετικού. Δυσκολεύει η συγκεκριμένη μεταγραφή όσο περνάει ο καιρός.

Πέφτει ο πήχης
Πριν από την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου στον ΠΑΟΚ αποτελούσε προτεραιότητα η απόκτηση ενός ακραίου μεσοεπιθετικού.

Χθες ανακοινώθηκε ο δανεισμός του Γκόρντον Σίλντενφελντ, όμως στον «Δικέφαλο του Βορρά» αναγνωρίζουν ότι καθυστερεί η μεταγραφή ενός παίκτη που θα ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της ομάδας.

Η αναζήτηση του «Δικεφάλου του Βορρά» για την έλευση ενός ακραίου φορ συνεχίζεται, αλλά όσο περνάει ο καιρός τόσο δυσκολεύει αυτή η υπόθεση.

Στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο προκύπτει σχετική αγωνία για την απόκτηση ενός ακραίου μεσοεπιθετικού, ενώ την ίδια ώρα έρχονται και τα πρώτα μηνύματα που ρίχνουν τις προσδοκίες του κόσμου.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Δώνης δήλωσε στη Nova για τη σχετική υπόθεση:

«Περιμένουμε έναν τουλάχιστο μεσοεπιθετικό ή δυο. Προτεραιότητα είναι ένας τουλάχιστον πλάγιος παίκτης που να μπορέσει να μας δώσει κάποια διαφορετικά χαρακτηριστικά. Το μεσοεπιθετικό κομμάτι είναι πιο δύσκολο και παρ' ότι γίνονται προσπάθειες, περιμένουμε λίγο τις εξελίξεις. Νομίζω ότι εκεί προβληματιζόμαστε, δυσκολευόμαστε. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έρθει ένας παίκτης και να έχει και αυτή την ποιότητα που ψάχνουμε».

Όσον αφορά το θέμα που προέκυψε από την Ουκρανία για τον Χατσερίντι, η SportDay γράφει ότι οι όποιες σκέψεις υπάρχουν μένουν για το καλοκαίρι. Ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να αποκτήσει κι άλλον κεντρικό αμυντικό τώρα.

Θυμίζουμε ότι βάσει των ρεπορτάζ από το Κίεβο, η Ντιναμό τον διαπραγματευόταν με 4 εκατ. το περασμένο καλοκαίρι, τώρα όμως που απέκτησε και άλλους στη θέση, θα τον συζητούσε και με 2 εκατομμύρια.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: