Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Καβάνι: «Μεγάλος παίκτης ο Μπαλοτέλι»

Συνεχίζει να ακούσει κολακευτικά σχόλια από τους ανθρώπους της Νάπολι ο Μπαλοτέλι. Μετά τον πρόεδρο και τον προπονητή, ήρθε η σειρά του Καβάνι να εκθειάσει τον ιδιόρρυθμο επιθετικό.

Καβάνι: «Μεγάλος παίκτης ο Μπαλοτέλι»
Κανείς δεν αμφισβητεί τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες. Το ταλέντο του, η δύναμή του, η εκτελεστική του δεινότητα, είναι στοιχεία που όλοι αναγνωρίζουν. Αυτό που προβληματίζει τους περισσότερους, είναι ο χαρακτήρας του Μάριο Μπαλοτέλι, το όνομα του οποίου εξακολουθεί να βρίσκεται στην επικαιρότητα μετά τις δηλώσεις του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στις αρχές της εβδομάδας.

Ο πρώην πρωθυπουργός χαρακτήρισε τον Μπαλοτέλι «σάπιο μήλο, που μπορεί να μολύνει όσους βρίσκονται γύρω του», αποκλείοντας με τον τρόπο αυτό μια ενδεχόμενη κίνησή του για να τον αποκτήσει.

Μετά τις δηλώσεις του προέδρου της Μίλαν, ήταν πολλοί αυτοί που υπερασπίστηκαν τον ιδιόρρυθμο Ιταλό. Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ομολόγησε πως θα ήθελε να δει τον «Σούπερ Μάριο» δίπλα στον Καβάνι. Ο προπονητής των «παρτενοπέι», Βάλτερ Ματζάρι προχώρησε ακόμα περισσότερο, τονίζοντας πως θα αποτελούσε κίνητρο για εκείνον να προπονήσει ένα ταλέντο σαν τον Μπαλοτέλι.

Τελευταίος, χρονολογικά, μίλησε ο Έντινσον Καβάνι, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει τον Μπαλοτέλι αλλά και τις δηλώσεις του Μπερλουσκόνι. «Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κρίνει τον άλλον. Ιδιαίτερα όταν δεν τον γνωρίζει προσωπικά», ήταν τα λόγια του Καβάνι στο δελτίο ειδήσεων της «Rai 1».

Ο πρόεδρος της ομάδας σου δήλωσε πως θα ήθελε να τον δει να αγωνίζεται μαζί σου. Εσύ τι λες για αυτό; «Κατά τη γνώμη μου είναι ένας μεγάλος παίκτης, άρα και χρήσιμος σε κάθε ομάδα. Ασφαλώς και θα ήθελα να παίξω μαζί του. Θα μπορούσαμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα ως επιθετικό δίδυμο», είπε χαρακτηριστικά ο Ουρουγουανός.

Η προβληματική συμπεριφορά του, όμως, δεν θα σας επηρέαζε; «Είπα και πριν πως δεν είναι σωστό να κρίνεις τον άλλον. Αν, ωστόσο, έχουν συμβεί κάποια πράγματα, μπορεί απλά να έτυχε. Κανείς δεν είναι αλάνθαστος. Όλοι κάνουμε λάθη και όλοι μπορούμε να τα διορθώσουμε», τόνισε ο Έντινσον Καβάνι.

Μήπως έχουν αρχίσει να γίνονται πολλοί οι θαυμαστές του Μάριο στην πόλη του ιταλικού Νότου;


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: