Στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ είχε λίγο χρόνο μπροστά του για να προετοιμαστεί ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο, εστίασε ο Δημήτρης Πέλκας, σημειώνοντας ότι θα πρέπει ο Δικέφαλος να πάρει τη νίκη στην Τρίπολη με τον Αστέρα.
Ο νεαρός μέσος τόνισε ότι θα προσπαθήσουν οι «ασπρόμαυροι» να παραμείνουν κοντά στον Ολυμπιακό που πλέον έχει ξεφύγει, ενώ σχετικά με την ισοπαλία κόντρα στους Περιστεριώτες, είπε στην κάμερα της Nova πως αφήνει πικρία στην ομάδα του, αλλά όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται καλύτερη, αφού είναι ακόμα καινούργια.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Πέλκα:
Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Προσπαθήσαμε να έχουμε τον έλεγχο, τον είχαμε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Ο Ατρόμητος μας περίμενε στο δικό του μισό, προσπαθήσαμε να διασπάσουμε την άμυνά του και αυτό ήθελε υπομονή. Δεν τα καταφέραμε, μας αφήνει μια πικρία το αποτέλεσμα. Ευχαριστώ τον κόσμο που για μια ακόμη φορά ήρθε στο γήπεδο και μας συμπαραστάθηκε όπως έπρεπε. Συνεχίζουμε από αύριο τις προπονήσεις για να δούμε πώς θα νικήσουμε την Τρίπολη».
Για την προετοιμασία του αγώνα με τον Ατρόμητο: «Δεν είχαμε πολλές μέρες να προετοιμαστούμε γιατί είχαμε το ματς του Κυπέλλου που είχαμε και εκεί ένα άτυχο αποτέλεσμα αλλά θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι στη ρεβάνς. Ολα τα ματς τα βλέπουμε ξεχωριστά, η ομάδα είναι καινούρια και όσο περνά ο καιρός θα είμαστε καλύτεροι».
Για την σημασία του ισόπαλου αποτελέσματος σχετικά με τις ομάδες που ακολουθούν τον ΠΑΟΚ: «Είπα και πριν, μας αφήνει πικρία το αποτέλεσμα. Πρέπει να πάρουμε βαθμούς για να διατηρήσουμε διαφορά από τους υπόλοιπους. Ο Ολυμπιακός είναι μακριά, θα προσπαθήσουμε να μείνουμε κοντά του».
Για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης: «Είναι δύσκολο ματς. Θα πάμε να πάρουμε την νίκη. Οσα μας πει ο προπονητής θα προσπαθήσουμε να τα βγάλουμε την Κυριακή».