Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Δώνης: «Ο Ατρόμητος ήθελε να καταστρέψει…»

Μόνο ο ΠΑΟΚ προσπαθούσε να παίξει ποδόσφαιρο, όπως τόνισε ο προπονητής του, Γιώργος Δώνης, ενώ τόνισε πως ο Ατρόμητος είχε στόχο μόνο να… καταστρέψει.

Δώνης: «Ο Ατρόμητος ήθελε να καταστρέψει…»
ΠΑΟΚ και Ατρόμητος έμειναν στο 0-0, ωστόσο ο Γιώργος Δώνης ξεκαθάρισε πως μόνο η ομάδα του προσπαθούσε να παίξει ποδόσφαιρο για να πετύχει γκολ, ενώ από την άλλη οι Περιστεριώτες είχαν το μυαλό τους μόνο στο πώς να το καταστρέψουν.

Ο τεχνικός του «Δικέφαλου του βορρά» υποστήριξε πως η ομάδα του χρειάζεται τουλάχιστον έναν μεσοεπιθετικό παίκτη, ενώ το ιδανικό θα ήταν να αποκτηθούν δύο.

Επιπλέον αναφέρθηκε και στις αναγκαστικές αλλαγές που κλήθηκε να κάνει σε πρόσωπα λόγω των τραυματισμών και των τιμωριών.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Γιώργος Δώνης:

Για το ματς με τον Ατρόμητο: «Έπαιζε ο δεύτερος με τον τρίτο της βαθμολογίας. Απλώς μόνο εμείς παίζαμε ποδόσφαιρο, ο Ατρόμητος ήθελε να καταστρέψει. Μου θύμιζε το ματς την ΑΕΚ. Και σε αυτό το κομμάτι εμείς δυσκολευτήκαμε. Μας έλλειπε τόσο το απρόβλεπτο στοιχείο ώστε να δημιουργήσουμε τον παίκτη παραπάνω και κάποιες καλύτερες επιλογές που αυτές έγιναν όταν μπήκε ο Πέλκας. Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες με μεγαλύτερη αυτή του Σταφυλίδη. Πρέπει να δουλεύουμε στις προπονήσεις όταν παίζουμε με τέτοιες ομάδες, να βελτιωθούμε στις επιλογές μας ώστε να πετυχαίνουμε τέρματα».

Για τον Γκαρσία: «Μπαίνει από εβδομάδα. Περιμένω να τον δω σε συνεχόμενες προπονήσεις γιατί όταν γύρισε από τις διακοπές έκανε 2 μέρες προπονήσεις και μετά ατομικό. Θέλουμε την ποιότητα του μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος για να είναι ενεργός στην ομάδα και να μας δώσει λύσεις».

Για την διάσπαση της άμυνας του Ατρομήτου: «Συνήθως στο 4-3-3 παίζουμε με Φωτάκη κα Λάζαρ. Ο πρώτος ήταν τιμωρημένος, ο δεύτερος βγήκε στο ημίχρονο. Έτσι παίξαμε με Σταφυλίδη και Λόρενς, ενώ είχαμε και την τιμωρία του Βιβιάν. Είχα στο μυαλό στο ημίχρονο να περάσω τον Κατσουράνη μπροστά και να βάλω τον Ιντζίδη αλλά ήταν τόσο καλή η παρουσία του που τον κράτησα πίσω μέχρι το 82'. Η είσοδος του Πέλκα μας βοήθησε. Δεν μπορώ να πω πως δεν είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά, αλλά δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Πρέπει να βρίσκουμε τρόπο απέναντι σε ομάδες που θέλουν να καταστρέψουν».

Για τις μεταγραφές: «Χρειαζόμαστε έναν μεσοεπιθετικό, θα ήμουν ευχαριστημένος αν παίρναμε δύο. Έχει γίνει προσπάθεια από όλους μας, υπάρχουν κάποιες επιλογές. Άλλες κοστίζουν, άλλες όχι τόσο ακριβά. Θέλουμε η ομάδα να αποκτά παίκτες για να έχουμε κάτι το διαφορετικό, όπως με τον Κατσουράνη που δίνει κάτι το διαφορετικό στα πρώτα παιχνίδια».
Για τον τραυματισμό του Λάζαρ: "Θα μπορούσε να βγει στο 41' Την κάναμε την αλλαγή στο ημίχρονο. Είναι χτύπημα αυτό που έχει, θα κάνει μαγνητική ακτινογραφία και θα ενημερωθούμε αύριο το απόγευμα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: