Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

«Είμαστε νεαροί, όχι ανόητοι»

Πυρά κατά της διαιτησίας έριξε ο Ρούμπεν Πουλίδο, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως αυτός και οι συμπαίκτες του δεν είναι τυφλοί και καταλαβαίνουν τη διαφορετική αντιμετώπιση που τυγχάνει ο Άρης.

«Είμαστε νεαροί, όχι ανόητοι»
Μετά την ήττα από τον ΟΦΗ (2-0), ο Ρούμπεν Πουλίδο ξέσπασε κατά της διαιτησίας και την αντιμετώπιση που τυγχάνει ο Άρης στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ισπανός αμυντικός μίλησε… ανοιχτά, ξεκαθαρίζοντας πως η ομάδα του έχει χάσει αρκετούς βαθμούς τη φετινή περίοδο, λόγω των διαιτητικών αποφάσεων.

«Έπαιξα με ένεση, γιατί είχα ενοχλήσεις», σχολίασε για τη συμμετοχή του στο ματς με τους Κρητικούς.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα με τον ΟΦΗ: «Η αίσθηση που μου μένει είναι πως η ομάδα δεν ήταν τόσο κακή. Βγήκε να διεκδικήσει το καλύτερο μέσα στον αγωνιστικό χώρο και μέχρι ένα σημείο τα κατάφερε. Μέχρι το 25ο λεπτό είχαμε τέσσερις τελικές προσπάθειες, είχαμε το δοκάρι και οι οπαδοί του ΟΦΗ αποδοκίμασαν την ομάδα τους. Αυτό σημαίνει πως κάναμε σωστά τη δουλειά μας αλλά μας έλειπε η αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια για να «σκοτώσουμε» τον αντίπαλο».

Για την διαιτησία: «Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια αλλά βλέπουμε πως διάφοροι εξωτερικοί παράγοντες όπως οι διαιτητές μας έχουν επηρεάσει πολύ. Δεν είμαστε τυφλοί. Βλέπουμε τι γίνεται στον αγωνιστικό χώρο και θεωρώ πως οι διαιτητές μας έχουν στερήσει μέχρι τώρα πολλούς πολύτιμους βαθμούς. Τα έχει δει όλος ο κόσμος. Είμαστε άπειροι αλλά όχι ανόητοι. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε αλλά δεν θα επιτρέψουμε να μας συμπεριφέρονται κατ’ αυτόν τον τρόπο. Είμαστε άπειροι αλλά θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε στον αγωνιστικό χώρο αυτό που μας αναλογεί. Δεν θέλουμε όμως να μας στερούν βαθμούς που για μας είναι πολύ σημαντικοί».

Για την επιστροφή του στη δράση: «Η ενόχληση έγινε πιο έντονη και γι’ αυτό ζήτησα την αλλαγή. Είχα ενοχλήσεις και πριν το παιχνίδι και έπαιξα με ένεση. Παρόλα αυτά το αφήνω πίσω, θα κάνω τις θεραπείες που χρειάζεται και μέχρι την Τρίτη ή το αργότερο την Τετάρτη θέλω να επιστρέψω στις προπονήσεις γιατί υπάρχει ένα κρίσιμο παιχνίδι με την ΑΕΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: