Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Παρών και ο Κοντομηνάς!

Παρουσία του Δημήτρη Κοντομηνά πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος υποσχέθηκε την απόλυτη στήριξή του στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Παρών και ο Κοντομηνάς
Το «παρών» στην κοπή πίτας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος έχει προσφέρει αρκετή βοήθεια φέτος στον «Δικέφαλο του Βορρά» ως ο μεγάλος χορηγός της ομάδας. Ο… τυχερός της βραδιάς για το αγωνιστικό τμήμα του συλλόγου ήταν ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, ο οποίος βρήκε το φλουρί την πίτα που έκοψε ο πρόεδρος, Μπάνε Πρέλεβιτς, ενώ στη δεύτερη πίτα, την οποία έκοψε ο αντιπρόεδρος Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, το φλουρί ήταν στο κομμάτι που πρώην μέλους του ΔΣ της ΚΑΕ, Θάνου Κουλουτμπάνη.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς στο σύντομο χαιρετισμό του τόνισε: «Εύχομαι υγεία σε όλους, χαιρόμαστε που μας τιμάτε σήμερα με την παρουσία σας και ιδιαίτερα τον μεγάλο χορηγό μας τον κ. Κοντομηνά. Εύχομαι για την ομάδα μας να έχει ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες το 2013, τόσο εξωαγωνιστικές, όσο και αγωνιστικές».

Στη συνέχεια ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, αφού ευχήθηκε υγεία σε όλους και επιτυχίες στην ομάδα του ΠΑΟΚ, τόνισε την σημασία της παρουσίας του μεγάλου χορηγού της ομάδας Δημήτρη Κοντομηνά και στη στήριξή του προς την ομάδα του ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στην παρουσία του χορηγού της ομάδας τα προηγούμενα και ιδιαίτερα δύσκολα χρόνια Κώστα Αμοιρίδη και κάλεσε τον Δημήτρη Κοντομηνά, να παραλάβει ένα πιστό αντίγραφο από το Κύπελλο που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ το 1991 στη Γενεύη.

«Αυτό είναι το πρώτο Κύπελλο που κατακτήσαμε στην Ευρώπη και με την δική σας παρουσία ελπίζουμε ότι αυτή η ομάδα και αυτός ο μεγάλος λαός θα ζήσουν ξανά μεγάλες στιγμές», είπε ο κ. Γαλατσόπουλος απευθυνόμενος στον κ. Κοντομηνά, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία στην εκδήλωση του προέδρου εκείνης της ομάδας Νίκου Βεζυρτζή και των Μπάνε Πρέλεβιτς, Νίκου Σταυρόπουλου που είχαν καθοριστική συμμετοχή στην κατάκτηση του τίτλου.

Ο κ. Κοντομηνάς, παραλαμβάνοντας το αναμνηστικό δώρο, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα να παίρνω το πρώτο Ευρωπαϊκό τρόπαιο που έχει κατακτήσει ο ΠΑΟΚ και ίσως είναι μία τιμή που δεν μου αξίζει. Όλοι περνάμε δύσκολα αυτό τον καιρό, η οικονομική κατάσταση δεν είναι για όλους και φυσικά για τις ομάδες. Ξέρω ότι η ομάδα και η διοίκηση πρέπει να αντιμετωπίζουν τα λάθη και τα σφάλματα που έγιναν παλαιότερα, αλλά αυτό είναι κάτι που συμβαίνει γενικά στη ζωή όλων μας. Πληρώνουμε τα λάθη που έγιναν από το 1980 και μετά. Ελπίζω ότι το 2013 θα υπάρξει βελτίωση σε όλους τους τομείς. Ο ΠΑΟΚ που τα πηγαίνει καλά και είναι ήδη στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος, ελπίζω και εύχομαι να συνεχίσει την προσπάθειά του και να ανέβει ακόμη ψηλότερα. Χρειάζεται η μεγάλη προσπάθεια των παικτών και των τεχνικών, της διοίκησης που έχει να αντιμετωπίσει τα οικονομικά κι εμείς θα είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε όσο μπορούμε, αν και τα πράγματα δεν είναι ρόδινα».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: