Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

«Να φύγουμε γρήγορα από τις τελευταίες θέσεις»

Ικανοποιημένος από τον ένα βαθμό που πήρε η Βέροια στην έδρα του Πανιωνίου εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

«Να φύγουμε γρήγορα από τις τελευταίες θέσεις»
Κέρδος ήταν ο ένας βαθμός που πήρε η Βέροια στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο, όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Ο Έλληνας τεχνικός θέλει η ομάδα του να ξεφύγει το γρηγορότερο από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ στάθηκε και στο γεγονός ότι αν και η «βασίλισσα του Βορρά» είχε δύσκολο πρόγραμμα, κατάφερε να μαζέψει πολύτιμους βαθμούς που θα την βοηθήσουν στη συνέχεια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Καλαϊτζίδης στη συνέντευξη Τύπου:

Για τον αγώνα: «Καταφέραμε να περιορίσουμε επιθετικά τον Πανιώνιο, σε σημείο που κινδυνεύσαμε σε λίγες στιγμές. Αμυντικά ήμασταν καλοί. Επιθετικά ανεβήκαμε, αφού δεχτήκαμε το γκολ. Μετά το γκολ του Πανιωνίου ήμασταν καλύτεροι. Καταφέραμε τελικά να ισοφαρίσουμε και μείναμε στο 1-1. Διεκδικούσαμε τις φάσεις σε όλο το ματς, όμως οι καλύτερες ευκαιρίες μας ήταν μετά το γκολ που δεχτήκαμε. Έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, και ο ένας βαθμός είναι κέρδος».

Για τα τελευταία δύσκολα παιχνίδια της ομάδας του: «Μετά από συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια καταφέραμε να μαζέψουμε εφτά βαθμούς, στην προσπάθεια μας να φύγουμε από τις δύσκολες θέσεις της βαθμολογίας».

Για τον στόχο της Βέροιας: «Επιθυμία μας είναι να φύγουμε γρήγορα από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας».

Για το αν θα ενισχυθεί η Βέροια: «Όλες οι ομάδες χρειάζονται ενίσχυση. Δύσκολη περίοδος όμως ο Γενάρης. Σίγουρα και εμείς χρειαζόμαστε ενίσχυση, που ήμαστε χαμηλά στην βαθμολογία».

Για τον Κόστλι: «Ο Κόστλι άργησε να πετύχει το πρώτο του γκολ, όμως η αλήθεια είναι πως δεν έπαιζε και πολύ έως τώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: