Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Τώρα αποφασίζει η ΚΠΡ…!

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα τελειώσει, είτε θετικά είτε αρνητικά το θέμα Τζιμπρίλ Σισέ για τον Παναθηναϊκό αλλά είναι ξεκάθαρο ότι αυτή την στιγμή όλα εξαρτώνται από την στάση της ΚΠΡ.

Τώρα αποφασίζει η ΚΠΡ…
Όσο περνούν οι μέρες, κορυφώνεται η αγωνία του κόσμου του Παναθηναϊκού για το θέμα του Τζιμπρίλ Σισέ. Τα δεδομένα όμως πλέον είναι απλά… Ο παίκτης που έχει πολύ συχνή επαφή τις τελευταίες μέρες με τους ανθρώπους των «πράσινων» και τον ίδιο τον Γιάννη Αλαφούζο, έχει κάνει σαφές ότι ο ίδιος είναι ικανοποιημένος από την πρόταση που του κατατέθηκε.

Όμως, το ζήτημα είναι τι θα κάνει η ΚΠΡ. Ο Γάλλος ίσως και την Δευτέρα, θα έχει ραντεβού με την διοίκηση του λονδρέζικου συλλόγου. Αυτό το ραντεβού θα ξεδιαλύνει το τοπίο για τον Παναθηναϊκό καθώς αν η ΚΠΡ του πει ότι πρέπει να φέρει πρόταση αγοράς από μία ομάδα, οι «πράσινοι» δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να ασχοληθούν.

Αν όμως, η ΚΠΡ δεχθεί να δώσει δανεικό τον Σισέ μέχρι το καλοκαίρι, τότε θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν βέβαιη η επιστροφή του στην Ελλάδα, αφού ο παίκτης με τον Παναθηναϊκό, όπως είπαμε, τα έχει βρει ήδη.

Όσο για την υπόθεση της Μπεσίκτας, πρέπει να σημειωθεί ότι αφενός για την ώρα δεν έχει φτάσει στην ΚΠΡ πρόταση για τον Σισέ, οπότε το ενδιαφέρον είναι απλά φιλολογικό και αφετέρου ότι ο ίδιος δεν… τρελαίνεται με την ιδέα να πάει να παίξει στην Τουρκία.

Το σίγουρο είναι ότι μέσα στις επόμενες μέρες το ζήτημα θα έχει ξεκαθαρίσει οριστικά και ο Παναθηναϊκό θα γνωρίζει αν θα εντάξει ξανά στο δυναμικό του τον Τζιμπρίλ Σισέ.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: