Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Σφαίρα στο γραφείο του Σαμαρά

Εννέα κάλυκες από καλάσνικοφ και 1 σφαίρα στο γραφείο του Αντώνη Σαμαρά (!) περισυνέλλεξαν άνδρες της Αντιτρομοκρατικής από την επίθεση, τα ξημερώματα της Δευτέρας, στα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού.

Σφαίρα στο γραφείο του Σαμαρά
Από τις μολότοφ στα καλάσνικοφ περνά η βία εναντίον πολιτικών στόχων. Μάλιστα, οι δράστες της επίθεσης που έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας, στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στην λεωφόρο Συγγρού, «πέτυχαν» και το γραφείο του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, «μία από τις σφαίρες έσπασε το τζάμι και χτύπησε στο γραφείο του κ. Σαμαρά, μέσα στα γραφεία του κόμματος». Μάλιστα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, «η σφαίρα τρύπησε το ταβάνι…».

Αναφερόμενος στις τελευταίες επιθέσεις βίας είπε ότι «αυτές έχουν στόχο τη δημοκρατίας μας», και πρόσθεσε ότι «υπάρχει προσπάθεια να τρομοκρατηθεί η ελληνική κοινωνία».

Για σκοτεινούς κύκλους και παρακράτος μίλησε η Κουμουνδούρου, ενώ ο βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Δημήτρης Παπαδημούλης, μέσω twitter, έκανε λόγο για «κουφιοκεφαλάκηδες».

Υπενθυμίζεται, ότι στις 02:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας, δύο άνδρες άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ στο κτίριο των κεντρικών γραφείων της ΝΔ, χωρίς, ευτυχώς, να υπάρξουν τραυματισμοί.

Μέχρι αυτή την ώρα (09:00 π.μ.) η περιοχή της επίθεσης στη Συγγρού παραμένει αποκλεισμένη από ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, ενώ το αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκε νωρίτερα καμένο στο Παλαιό Φάληρο.

Τέλος, ομόφωνα καταδίκασαν τα κόμματα την επίθεση με βόμβα μολότοφ το βράδυ του Σαββάτου στο σπίτι του Γιώργου Κεδίκογλου, αδελφού του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: