Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Γεννήθηκε για την ...αυτοκαταστροφή!!

Ο ΠΑΟΚ με την ήττα στην Καλλιθέα και την ισοπαλία με τον Ατρόμητο, έδειξε σημάδια αυτοκαταστροφής και ο Γιώργος Μίνος αναρωτιέται πώς πρέπει να διαχειριστεί τα αρνητικά αποτελέσματα και πόσο λείπει ο Πάμπλο Γκαρσία... Ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο ήταν άγευστος, άχρωμος και ακίνδυνος επιθετικά. Γι' αυτό δεν κατάφερε να συνεχίσει το σερί των νικηφόρων αποτελεσμάτων. Φυσικά έπαιξαν ρόλο οι απουσίες βασικών παικτών (με τη χρησιμοποίηση του Κατσουράνη στο κέντρο της άμυνας μειώθηκαν οι δημιουργικές δυνατότητες της ομάδας), αλλά και η ήττα από την Καλλιθέα, η οποία δημιούργησε ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα στους ποδοσφαιριστές σαν... ασανσέρ!
Ο ΠΑΟΚ δείχνει τάσεις αυτοκαταστροφής. Εκεί που πηγαίνει καλά, τα διαλύει όλα μέσα σε λίγες ημέρες. Στην Καλλιθέα οι παίκτες του Δώνη πανικοβλήθηκαν, έχασαν και το αποτέλεσμα τους επηρέασε κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου.
Τώρα πρέπει να διαχειριστούν σωστά την ψυχολογία τους, ούτως ώστε να αναπτερωθεί το ηθικό τους, για να μην χαθεί ο στόχος του Κυπέλλου. Όσον αφορά στο πρωτάθλημα, μπορεί ο ΠΑΟΚ να είχε πιθανότητες για τίτλο, με την ισοπαλία της 17ης αγωνιστικής όμως, όσοι έτρεφαν ελπίδες, θα πρέπει να το ξεχάσουν και να προσγειωθούν. Εξάλλου ο στόχος είναι η έξοδος στα προκριματικά του Champions League, κάτι που η ομάδα μπορεί να το καταφέρει. Έχει το υλικό και με σωστή διαχείριση μαζί με τις προσθήκες μπορεί να μαζέψει βαθμούς και να πετύχει το πολυπόθητο πλεονέκτημα που χρειάζεται για τα πλέι οφ.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: