Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Αναστόπουλος: «Κρατάω τον πόντο»

Στον πολύτιμο βαθμό που απέσπασε ο Ατρόμητος από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στάθηκε στην συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου, Νίκος Αναστόπουλος.

Αναστόπουλος: «Κρατάω τον πόντο»
Ευχαριστημένος από την τακτική εικόνα που παρουσίασε ο Ατρόμητος στο ματς με τον ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Αναστόπουλος.

Μάλιστα, ο έμπειρος προπονητής πρόσθεσε πως ο βαθμός που πήρε ο σύλλογος του Περιστερίου σε μία έδρα όπως είναι η Τούμπα είναι σημαντικός για την συνέχεια του πρωταθλήματος.


Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Αναστόπουλος στην συνέντευξη Τύπου:


Για το ματς με τον ΠΑΟΚ:


«Καλή χρονιά με υγεία σε όλους. Πιστεύω ότι έγινε ένα ωραίο ματς από δυο καλές ομάδες. Ειδικά ο ΠΑΟΚ όταν αγωνίζεται στην Τούμπα είναι δυνατός. Εμείς σε θέμα τακτικής κάναμε καλό ματς. Δεν αφήσαμε τον ΠΑΟΚ να κάνει το παιχνίδι του. Αν ήμασταν και πιο τυχεροί στην τελική πάσα ίσως θα μπορούσαμε να σκοράρουμε.

Εγώ κρατάω τον πόντο που είναι το ζητούμενο και την διάθεση που είχαμε ως ομάδα. Όλα τα παιδιά αξίζουν ένα μπράβο για την προσπάθεια. Για να έχει αντίκτυπο ο βαθμός θα πρέπει να κερδίσουμε τον Πλατανιά. Απόψε η ατμόσφαιρα ήταν ποδοσφαιρική. Ευχαριστούμε τον ΠΑΟΚ για την φιλοξενία και επειδή βλέπει το ποδόσφαιρο ως γιορτή».


Για τις ελάχιστες φάσεις που έγιναν στο ματς:


«Ξέραμε ότι το ματς θα ήταν κλειστό και θα το κέρδιζε η ομάδα που θα έβαζε πρώτη γκολ. Σαφώς ο οπαδός θέλει να βλέπει φάσεις και γκολ. Εντάξει δεν μπορέσαμε να δώσουμε θέαμα αλλά προσπαθήσαμε. Εγώ κρατώ την προσπάθεια όλων των ποδοσφαιριστών. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχασε την Πέμπτη αλλά παραμένει ΠΑΟΚ και ειδικά μέσα στην Τούμπα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: